Μιχαηλούδης: «Κοιτάζουμε παίκτες αλλά είναι δύσκολο, στις 3 Οκτώβρη η νέα συνέλευση»

Για όλα τα «καυτά» ζητήματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αποκαλύπτοντας και την ημερομηνία της νέας συνέλευσης.

Καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 βρέθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης. Ο κ. Μιχαηλούδης αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ομόνοιας, τη συνέχεια της ομάδας, ενώ απάντησε και σε ερώτηση αναφορικά με πιθανή μεταγραφή.

Τέλος, μίλησε για την επόμενη γενική συνέλευση, ενώ αρνήθηκε πως υπήρξε επαφή με τον Σταύρο Δημοσθένους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Για τη νίκη επί της Ομόνοιας:

«Είναι μία νίκη που μας δίνει πολλαπλά οφέλη. Αγωνιστικά και ψυχολογικά, για τους παίκτες και για τον κόσμο που… διψούσε για μια νίκη στο πρωτάθλημα. Τον χαροποίησε πολύ. Η στήριξη του ήταν πολύ σημαντική. Ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αήττητη και σε πολύ καλή κατάσταση, από τα φαβορί για τον τίτλο και δίνει περισσότερη αξία στη νίκη μας. Η ομάδα θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς».

-Αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο η κόκκινη του Στεπίνσκι:

«Καμία φορά στο ποδόσφαιρο μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Δεν σημαίνει πως αν παίζεις με παίκτη περισσότερο θα κερδίσεις το παιχνίδι. Ο προπονητής μας διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι, η Ομόνοια δεν μας έκανε ευκαιρίες. Έστησε πολύ καλά την ομάδα, οι παίκτες ακολούθησαν πιστά το πλάνο».

-Για την παρουσία του Ζίβκοβιτς:

«Στο πρώτο 10λεπτο κατέβασε ρολά σε 2-3 φάσεις, χρειάστηκε και στην ευκαιρία του Κακουλλή στο β’ ημίχρονο. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας. Ο Ζίβκοβιτς ήταν παρών εκεί που χρειάστηκε».

-Για τον Ράφα Λόπες:

«Πέτυχε και τα τρία τέρματα της Ανόρθωσης. Ήταν το εκατοστό της καριέρας του. Δείχνει την αξία του, τον πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή, επιμέναμε να τον φέραμε». -Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχει εφησυχασμός, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό. Είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλει προσοχή, ενίοτε στο Δασάκι είχαμε παιχνίδια που χάσαμε. Ειδικά στην έδρα του είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη».

-Για τα εισιτήρια:

«Η προπώληση θα αρχίσει αύριο. Οι φίλοι μας θα πάνε στην ανατολική που είναι χωρητικότητας 2000 θέσεων».

-Τα αγωνιστικά νέα:

«Σπόλιαριτς, Τεϊσέιρα και Ιωάννου είναι τραυματίες. Ο Ρόγκουλιτς δεν έκανε χθες προπόνηση, σήμερα η ομάδα έχει ρεπό αλλά αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ένιωσε ζαλάδα και γι’ αυτό δεν συνέχισε το παιχνίδι».

-Για την προσπάθεια ενίσχυσης με μέσο:

«Βλέπουμε κάποιες περιπτώσεις αλλά είναι πολύ δύσκολο. Είναι και το οικονομικό στη μέση. Αν δεν τα καταφέρουμε, το ρόστερ είναι εκεί συμπληρωμένο και ο προπονητής θα στηριχθεί σε αυτό».

-Για τα διοικητικά:

«Στις 3 του Οκτώβρη είναι η επόμενη συνέλευση, στις 17:30. Υπάρχουν κάποιες διεργασίες, αναμένουμε ότι η ομάδα θα βγει πιο δυνατή με ένα νέο συμβούλιο. Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων».

-Αν έχει προσεγγιστεί ο Σταύρος Δημοσθένους:

«Διάβασα τις δηλώσεις του προέδρου της Καρμιώτισσας. Από το νυν δ.σ δεν υπήρξε καμία επαφή, δεν ξέρω αν υπήρχε από το προηγούμενο συμβούλιο ή από άλλους».

Subscribe

Related articles

Ματθαίου: «Η Πάφος έχει μεγαλώσει, αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση του τίτλου»

Ως αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος...

Μπήκε ο Ζίβκοβιτς, διαθέσιμος για το ματς με την Γαλατάσαραϊ

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων...

Το πρόβλημα στην εκτέλεση συνεχίζει να τρώει βαθμούς από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει πετάξει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές...

Επιβεβλημένο να βρεθεί ισορροπία στο παιχνίδι της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται ήδη στο -8 από...

Ράφα Λόπες: Τα προσωπικά ρεκόρ που «έσπασε» με Ομόνοια

Δυο προσωπικά ρεκόρ «έσπασε» στο ματς με την...

Ντένις Τσερίσεβ: Από τα σπλάχνα της Ρεάλ, έτοιμος να μαγέψει στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος πυροδότησε «βόμβα» το βράδυ της Κυριακής,...