Με σημαντική καθυστέρηση η έναρξη του Τότεναμ – Καραμπάγκ, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης

EUROPA LEAGUE

Τότεναμ – Καραμπάγκ: Σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης

-

Tottenham's Son Heung-min stands on the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal in London, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Tottenham’s Son Heung-min stands on the pitch during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal in London, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Λονδίνο είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στο γήπεδο της Τότεναμ το πούλμαν της Καραμπάγκ, γεγονός που προκάλεσε σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα για την πρεμιέρα του Europa League.

Η Τότεναμ και η Καραμπάγκ μετρούσαν αντίστροφα εδώ και ώρα για την έναρξη της μεταξύ τους κόντρας στην πρεμιέρα του Europa League, ωστόσο η σέντρα δεν πρόκειται να γίνει στις 22:00 όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά.

Αιτία η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην αγγλική πρωτεύουσα που “ανάγκασε” το πούλμαν της Καραμπάγκ να φτάσει στο γήπεδο των σπιρουνιών με σημαντική καθυστέρηση, με τα ρεπορτάζ από τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το ματς στο Βόρειο Λονδίνο δεν πρόκειται να αρχίσει πριν από τις 22:35.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική του Europa League και το πρόγραμμα

Πάρα πολλά γκολ, ανατροπές, αρκετές νίκες των γηπεδούχων,...