Με νέα πρόσωπα κι άλλον αέρα θα πάει στο ΓΣΠ η ΑΕΚ Λάρνακας

Με στόχο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα η ΑΕΚ Λάρνακας πηγαίνει στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (6/10,20:00), σε ένα ματς όπου θα έχει σημαντικές επιστροφές .

Ένα ηχηρό αποτέλεσμα και ένα δυνατό μήνυμα θα επιδιώξει να στείλει η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι παίκτες του βλέπουν τον αγώνα ως μία καλή ευκαιρία για να μπορέσουν πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο που θέλει και αυτός οπωσδήποτε τη νίκη και το τρίποντο.

Το ΑΠΟΕΛ είναι λαβωμένο μετά τις αποτυχίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αυτό το κάνει πιο επικίνδυνο. Ίσως να είναι όμως και πιο ευάλωτο, κάτι που καλείται να εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ και να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΠ.

Το σημαντικό για τον Χένινγκ Μπεργκ είναι ότι θα έχει σημαντικές επιστροφές στην άμυνα μιας και ο Άνχελ Γκαρσία μαζί με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ είναι ετοιμοπόλεμοι και αναμένεται αμφότεροι να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα, στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο κέντρο της άμυνας αντίστοιχα. Δεδομένη η απουσία του Γιώργου Ναούμ ο οποίος υπέστη θλάση και χάνει το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Γενικότερα πάντως η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ήταν ευεργετική και εξαιρετικά σημαντική από κάθε άποψη. Έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις (συνέβαλε και η νίκη στο κύπελλο μεσοβδόμαδα), ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει περισσότερο στην ομάδα του ότι μπορεί να κάνει πράγματα και να επανέλθει σε τροχιά πρωταθλήματος και υλοποίησης των στόχων της.

Ο Νορβηγός τεχνικός περιμένει περαιτέρω βελτίωση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δούλεψε σε κάποιες αδυναμίες που έχει εντοπίσει και που χρίζουν βελτίωσης αλλά θα πρέπει να υπάρξει ακόμη αλλαγή προς το καλύτερο για να έρθουν και καλύτερες μέρες. Κόντρα στο πληγωμένο και λαβωμένο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει εύκολο έργο αλλά έχει την ευκαιρία να το κερδίσει και ταυτόχρονα να το βυθίσει ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια και τον προβληματισμό.

Subscribe

Related articles

Με ανατροπή το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β' πανηγύρισε την πρώτη του νίκη...

Προεδρική παρέμβαση στον ΑΠΟΕΛ, 42 μέρες μετά

Η ισοπαλία στην Ιρλανδία με την Σάμροκ Ρόβερς(1-1),...

Οι κλήσεις της Ιρλανδίας για το ματς με την Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις της Ιρλανδίας ...