Με απουσίες η αποστολή της Λαμίας για Κηφισιά

Ο Μαρίνος Σατσιάς άφησε εκτός αποστολής της Λαμίας για το ματς Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά τους Κόστιτς, Κορνέζος, Μέκιτς και Βλαχομήτρο.

Η Λαμία είναι έτοιμη για το πρώτο της παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2024-25 και πρώτη της «δοκιμασία» είναι η Κηφισιά, την οποία και θα αντιμετωπίσει στο «Ζηρίνειο» (26/9, 15:00) στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού. Όπως φαίνεται και από την αποστολή ο Μαρίνος Σατσιάς θα προχωρήσει σε αλλαγές κόντρα στο κλαμπ των Βορείων Προαστίων, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα (30/9, 20:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας άφησε εκτός αποστολής τους Κόστιτς, Κορνέζος, Μέκιτς και Βλαχομήτρο, όπως και το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα, Δημήτρη Σιόβα.

Η αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Σουρδής, Καψαλιάρης, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Λέο Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ραντόνια, Γυφτομήτρος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Βιτλής, Τσιάκας, Γκουίντο, Φουρτάδο, Ενρίκες και Σιμόνι.

Subscribe

Related articles

Προκρίθηκαν με πεντάρες Άρσεναλ και Λίβερπουλ στον 4ο γύρο του League Cup

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπόλτον, την...

Όρθια στο «Ολντ Τράφορντ» η Τβέντε, τριάρα και άνετος «σεφτές» για τη Λάτσιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να...