Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να μην κάνουμε εύκολα λάθη που στοιχίζουν, πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τη Μπράγκα»

Ο Ισπανός προπονητής εξήγησε προς τους παίκτες ότι ορισμένα εύκολα λάθη όπως αυτά που έκαναν κόντρα στον Ατρόμητο είναι ικανά να στοιχίσουν για τα καλά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού έπειτα από το 2-0 σε βάρος του Ατρόμητου. Ο Βάσκος τεχνικός, όπως είπε στις δηλώσεις του, είδε λάθη στον αγώνα από μεριάς των παικτών του. Κάτι το οποίο έθιξε και σε εκείνους στη… μίνι ομιλία του.

«Για τη συνέχεια και τους αγώνες που θα έχουμε μπροστά μας θα πρέπει να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα και γενικά την απόδοσή μας. Να μην κάνουμε λάθη και μάλιστα εύκολα λάθη όπως κάναμε την Κυριακή. Εάν τα κάνουμε αυτά στα παιχνίδια που έρχονται θα μας στοιχίσουν. Τέτοια λάθη στοιχίζουν και σε αυτές τις περιπτώσεις θα μας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα», ανέφερε σχετικά.

Εκτός αυτού σε σχέση με τον επερχόμενο αγώνα στην Ευρώπη – που θα γίνει στο Καραϊσκάκη – τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές του: «Την Πέμπτη έχουμε ξεκάθαρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να νικήσουμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τη Μπράγκα».

Subscribe

Related articles

Οι διαιτητές της πρεμιέρας των Κυπριακών Ομάδων στη League Phase του Conference League

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητικές ομάδες οι οποίες θα αναλάβουν...

Champions League: Με 5.50 στο Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν και 4.70 στο Λεβερκούζεν

Θα έχει δουλειά ο Ντοναρούμα στο Emirates, προβάδισμα...

Ο Αζέρος, Μασίγεφ, διαιτητής στο Μπόρατς

Ο Αζέρος, Έλτσιν Μασίγεφ, θα διευθύνει την αναμέτρηση...

Στις κλήσεις της Αϊτής ο Πιερό για τα δύο ματς με την Αρούμπα

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αϊτής για...