Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του για το ντέρμπι: «Δεν είχαμε ούτε το πρέσινγκ όπως με Μπράγκα ούτε την ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης»

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα παράπονα που είχε αναφορικά με την απόδοσή τους στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στις δηλώσεις του για την αγωνιστική εικόνα των Πειραιωτών στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο ευχαριστημένος για εμφάνιση της ομάδας του στην ισοπαλία στο ΟΑΚΑ.

Ο Βάσκος φρόντισε να μιλήσει με αυστηρό τόνο προς τους παίκτες του και στην ανάπαυλα αλλά και μετά τον αγώνα. «Δεν είχαμε ούτε το πρέσινγκ όπως με Μπράγκα. Δεν είχαμε την ένταση που έπρεπε. Δεν πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και δεν είχαμε ούτε την απαραίτητη ταχύτητα σκέψης και αντίδρασης. Δεν είχαμε αρκετά πράγματα που πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις», υπογράμμισε ανάμεσα στα άλλα ο Ισπανός προπονητής που θα περιμένει να δει την περαιτέρω πορεία της κατάστασης των τραυματιών Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Ο δε Ντάνι Γκαρθία, όπως ξεκαθάρισε στις τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά το 0-0 στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε. Ένα επίσης θέμα θα έχει να κάνει και με τη διαχείριση του Ροντινέι που έπαιξε στο φουλ το τελευταίο διάστημα και ενώ στο ντέρμπι αγωνίστηκε και ως εξτρέμ και ως ακραίος μπακ.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα δωρεάν εισιτήρια με Τσέλσι

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους...