Μεγάλες μάχες και σούπερ επιλογές για τα ντέρμπι της αγωνιστικής!

Τα δύο ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεσπόζουν στην 6η αγωνιστική της Super League και την Κυριακή το βράδυ θα μάθουμε τους κερδισμένους των δύο σπουδαίων αναμετρήσεων.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη και η εικόνα των δύο ομάδων δείχνει ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Οι δύο «μονομάχοι» γνωρίζουν ότι ο ηττημένος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα μπει σε κρίση και οι προπονητής δεν θα ρισκάρουν από την εκκίνηση της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να κάνει και διαχείριση δυνάμεων με δεδομένο ότι την Τετάρτη μέσα στην Κωνσταντινούπολη ξόδεψε ενέργεια στην ήττα (3-1) από τη Γαλατασαράι.

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι πέρυσι τα δύο ντέρμπι στην Τούμπα ήταν «Χ» στο ημίχρονο. Η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί και η ισοπαλία στο 45λεπτο κοστολογείται σε απόδοση 2.35.

Μια ώρα αργότερα (21:30) τα βλέμματα όλων θα στραφούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διψούν για το «τρίποντο» της νίκης και υπόσχονται μεγάλο ματς. Η «Ένωση» θέλει να ρεφάρει την «γκέλα» από την Καλλιθέα και το «τριφύλλι» ψάχνει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για να μειώσει το -5 από την κορυφή. Όλα τα παραπάνω «φωτογραφίζουν» ανοιχτό ματς και το σκορ 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης κοστολογείται σε απόδοση 2.50.

Κλασικά τα ντέρμπι έχουν και αγωνιστική ένταση και μέσα στο τερέν. Η ΑΕΚ για να σταματήσει την ποιότητα του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά (Πελίστρι, Τετέ, Ιωαννίδη) ενδέχεται να πάει το παιχνίδι στη δύναμη, ενώ οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν καθόλου εύκολη αποστολή με τον Πιερό. Ο τελευταίος σε μονομαχίες μοιάζει ανίκητος λόγω ύψους και όγκου. Καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι σε απόδοση 2.50.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Advertorial

Subscribe

Related articles

Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική με ματς στο Δασάκι

Με την αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 19:00...

Sold out οι τελικοί του Super Cup

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην πρώτη φετινή τους «μάχη», θα...

Στο Καραϊσκάκη το πρώτο… ντέρμπι της ημέρας

ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα και ΑΕΚ-ΠΑΟ στη Νέα Φιλαδέλφεια δημιουργούν...