Ματς στην Ισπανία διεξήχθη κανονικά, ενώ η μπάλα με το ζόρι κυλούσε λόγω πλημμύρας

Άξιο απορίας είναι πώς παίχτηκε ποδόσφαιρο στο ματς της Ταραζόνα με την Ρεάλ Ουνιόν για την 3η κατηγορία της Ισπανίας, αφού η μπάλα μετά βίας κινούνταν λόγω της έντονης βροχόπτωσης!

Χόρεψαν με τη βροχή οι ποδοσφαιριστές της Ταραζόνα και της Ρεάλ Ουνιόν την περασμένη Τετάρτη (02/10) σε ματς της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας, σε μία αναμέτρηση που δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ (0-0), μιας και η μπάλα… κολλούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το γήπεδο και οι παίκτες να δυσκολεύονται όχι μόνο να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά να κάνουν έστω τα βασικά.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, όπου σε κόρνερ που κέρδισε η Ρεάλ Ουνιόν η εκτέλεση έγινε με τα χίλια ζόρια, αλλά η μπάλα κουνήθηκε μόλις λίγα εκατοστά, με τον παίκτη να σηκώνει τα χέρια απορημένος (και αγανακτισμένος) προς τον επόπτη.

🏊‍♂️ El pasado miércoles vimos esta imagen en un partido maldito que ya fuera aplazado en su día por agua, el Tarazona-Real Unión de Irún.

▪️A mí siempre me dijeron que si el balón flotaba no se debería permitir jugar.

🤔 ¿Vosotros que haríais? pic.twitter.com/7xMVLlLDZs

— Mr. Asubío (@MrAsubio) October 4, 2024

Το πιο παράξενο της υπόθεσης είναι ότι το ματς δεν ματαιώθηκε λόγω των δυσχαιρών συνθηκών, αλλά απεναντίας διεξήχθη κανονικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Για γκολ δεν γίνεται καν λόγος, αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα έπρεπε να σκαρφιστούν κάτι… αντιποδοσφαιρικό για να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Πάντως, το ισόπαλο 0-0 ευνόησε τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Acabado el partido ya en el Municipal de Tarazona y un empate a 0 que vale oro para un @REALUNIONCIRUN que sigue sin perder y ha hecho un buen partido pese a todo. pic.twitter.com/qjUp4DtorU

— Sergio Paez (@Sergi_Paez10) October 2, 2024

Subscribe

Related articles

Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague μετά την πρεμιέρα (pic)

Η Euroleague έκανε πρεμιέρα το διήμερο (3-4/10) επιστρέφοντας ξανά...

Τι είπε ο Μποζίκας για τις επιστροφές Φαλ και Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα την παρουσία του στη...

Νέο «στραβοπάτημα» για τη Μαρσέιγ που έμεινε ισόπαλη με την ουραγό Ανζέ

Η Μαρσέιγ «σκόνταψε» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στη...

Η Βερόνα έσπασε το κακό σερί με ανατροπή και τρίποντο

Η Βερόνα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο...

Επιστροφή στις νίκες για την Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη

Σημαντικό τρίποντο πήρε η Άουγκσμπουργκ του Γιαννούλη, η...

Η απάντηση του Γιασικεβίτσιους στον Μπαρτζώκα

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη...