Μακελελέ: «Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να περάσω πράγματα στους παίκτες μου»

Οι δηλώσεις του Κλοντ Μακελελέ στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναιτωλικό, στο ντεμπούτο του στον κιτρινομπλέ πάγκο.

Με ισοπαλία ξεκίνησε την καριέρα του στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα AKTOR ο Κλοντ Μακελελέ. Οι Αρκάδες παρόλο που αγωνίστηκαν για πάνω από 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου κατάφεραν να φύγουν από το Αγρίνιο με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό. Στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο του ο Γάλλος θρύλος τόνισε πως θέλει χρόνο για να περάσει πράγματα στους νέους του ποδοσφαιριστές.

Οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού:

Για το ματς: «Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν έχασαν οι παίκτες. Ήταν δύσκολο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σε τέσσερις μέρες. Βλέπω θετικά στοιχεία, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να περάσω πράγματα σε αυτούς».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Αστέρα AKTOR: «Είμαι χαρούμενος, είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, μίλησα με τους ιδιοκτήτες και είμαι. Θέλω να προσαρμοστώ. Είμαστε στο ξεκίνημα, χρειάζεται υπομονή. Δεν θέλουμε μακρινές μεταβιβάζεις, να αλλάζουμε την μπάλα».

Subscribe

Related articles

Ο Λεσόρ με το φοβερό του μπλουζάκι έκλεψε την παράσταση

Ο Ματίας Λεσόρ δεν αγωνίστηκε πολύ στο φιλικό...

Ασύλληπτη επιστροφή της Πάρμα κόντρα στη Λέτσε με δύο γκολ μετά το 90′!

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ολοκλήρωσαν με δέκα...

Θεραπεία για Λεσόρ, χτύπημα στον αντίχειρα για Αντετοκούνμπο

Με προβλήματα θα ολοκληρωθεί το ιστορικό φιλικό του...

Ο Μάικ Τζέιμς θαύμασε τις εικόνες από το Καλλιμάρμαρο

Φανταστικό χαρακτήρισε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται...