Μακελελέ κατά Αστέρα Τρίπολης: «Στο ματς με την Καλλιθέα μου είπαν να μην βάλω έναν παίκτη-κλειδί»

Βολές Κλοντ Μακελελέ κατά Αστέρα Τρίπολης με τον Γάλλο τεχνικό να αναφέρει πως οι Αρκάδες του ζήτησαν να μην βάλει έναν παίκτη-κλειδί στο ματς με την Athens Kallithea (εννοούσε τον Μπιλέ), ωστόσο δεν τους άκουσε, τον έβαλε και αυτός έδωσε 2 ασίστ.

Μόνο συναινετικό δεν είναι όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο του Κλοντ Μακελελέ με τον Αστέρα Τρίπολης Aktor. Και πως να είναι όταν ο Γάλλος προπονητής με δηλώσεις του στον Chris Wheatley του London World κατηγόρησε την πρώην ομάδα του, πως στην αναμέτρηση με την Athens Kallithea του ζήτησε να μην βάλει έναν ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα αναφέρεται στον Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ, ο οποίος μπήκε για 20 λεπτά και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή και νίκη των Αρκάδων στην Λεωφόρο. Να τονιστεί πως και το FootMercato αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γάλλου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Αρκάδες του έλεγαν τους παίκτες και το σύστημα που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει.

Συγκεκριμένα ο Μακελελέ ανέφερε σχετικά: «Μου υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση ποιον θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Οι μεταγραφές δεν γινόντουσαν με δική μου ευθύνη. Αν θες να με απολύσεις λόγω των αποτελεσμάτων, κάνε το. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέω ποιον να βάζω και ποιον όχι.

Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ (για την ακρίβεια έδωσε μία ασίστ) και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει (ανακοινωθεί, καθώς είχε υπογράψει αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί). Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!».

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...