Μίλησαν οι παίκτες βαρόμετρο του Άρη Λεμεσού στο ντέρμπι με την Ομόνοια

Εκεί που αφηνόταν να νοηθεί και το είχαν επισημάνει αρκετοί πως ο Άρης δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι, σίγουρα από το βράδυ της Κυριακής (06/10), θα έχουν αλλάξει άποψη.

Ο Άρης σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, αυτό στην έδρα του απέναντι στην Ομόνοια, κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, κερδίζοντας με 2-0.

Μία νίκη που του δίδει άλλο… αέρα, πλέον, καθώς μετά τα δύο συνεχόμενα ισόπαλα αποτελέσματα στα ντέρμπι με Απόλλωνα και Πάφος FC, με τέσσερις βαθμούς να κάνουν «φτερά», ευτύχησε στο τρίτο του ντέρμπι στη σειρά να πάρει το σπουδαίο τρίποντο που ανέβασε τον Άρη στη 2η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την 1η θέση και την Πάφος FC.

Σημαντικό το ότι βλέπουν την… πλάτη του Άρη ομάδες όπως Ομόνοια (στους πλην 2 βαθμούς), ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ (στους πλην 4 βαθμούς), με το πέρας της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League, με τη Λεμεσιανή ομάδα να είναι αήττητη (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), καθώς και να έχει την καλύτερη άμυνα, μονάχα 2 γκολ έχει δεχθεί.

Η παρουσία Γκόλντσον στην άμυνα έδωσε μία δυναμική σε αυτή τη γραμμή που έφτιαξε κατά πολύ την όλη παρουσία της Λεμεσιανής ομάδας στην οπισθοφυλακή, μία γραμμή που έδειχνε να είχε προβλήματα την περασμένη σεζόν.

Επίσης, η ικανότητα του Κβιλιτάια στο σκοράρισμα, δύο γκολ στο χθεσινό ντέρμπι με Ομόνοια, δείχνει να έχει ξεκινήσει για τα καλά την… απόσβεση της δαπάνης που έγινε από τον επενδυτή του Άρη, που τον ήθελε διακαώς στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Δύο παίκτες που δείχνουν πόσο σημαντικές μονάδες είναι, παίκτες-βαρόμετρο, για να μπορέσουν να οδηγήσουν τον Άρη σε μία σταθερή πορεία θετικών αποτελεσμάτων.

Πλέον, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και δίδεται η ευκαιρία σε παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να τα ξεπεράσουν πλήρως και να είναι στον ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας με την επιστροφή στη δράση, όπως είναι ο Κοκόριν.

Ο προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι, αποφάσισε όπως ο Γιαγκό, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι, εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. Άρα, θα είναι κανονικά παρών στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Εθνικό Άχνας.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα δωρεάν εισιτήρια με Τσέλσι

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους...