Μήνυμα παραίτησης από Παπαδόπουλο: «Πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, υπεύθυνος είμαι εγώ»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ άφησε να εννοηθεί πως σκοπεύει να παραιτηθεί.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και η διακοπή του Οκτωβρίου για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων τον βρίσει στην προτελευταία θέση, με τέσσερις βαθμούς, χωρίς ακόμα να έχει πανηγυρίσει νίκη. Ο τεχνικός των Βοιωτών στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς χαρακτήρισε τον εαυτό του ως βασικό υπεύθυνο, τόνισε τρεις φορές πως κάτι πρέπει να αλλάξει και επί της ουσίας εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί.

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη.

Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου», είπε ο Παπαδόπουλος.

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Νίκες για Άρη, Apollon Ladies, ισοπαλία 1-1 στο Λευκοθέα

Με τη συμμετοχή έξι ομάδων είχαμε σήμερα την...