Μήνυμα ενότητας ΑΠΟΕΛ μετά τα δύσκολα αποτελέσματα

Με δημοσίευση στα Social Media, ο ΑΠΟΕΛ έστειλε μήνυμα σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα, να μείνουν ενωμένοι και πως τώρα…«όλα αρχίζουν».

Αν μη τι άλλο, υπάρχει σύγχυση και σύννεφα επάνω από το στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, όχι τόσο για την γκέλα στο παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ και το γκολ ισοφάρισης στις τελευταίες φάσεις με την Σάμροκ Ρόβερς, αλλά για την προβληματική εν μέρει εικόνα της ομάδα στα παιχνίδια αναφοράς.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ του Gazzetta Cyprus, αναφέραμε την παρέμβαση του Πρόδρομου Πετρίδη, στα αποδυτήρια μετά το αποτέλεσμα στο Δουβλίνο και το ξέσπασμα του προς πάσα κατεύθυνση. Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Κύπρου, ζήτησε «ανάληψη ευθυνών από όλους».

Πολλοί φοβήθηκαν ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ριζικές αλλαγές, αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και ούτω καθεξής. Ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ, μέσω δημοσίευσης στα Social Media, κοινοποίησε μήνυμα ενότητας για όλους, αποθεώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στην Ιρλανδία μαζί με την ομάδα και προτάσσοντας την έκφραση, «ότι όλα τώρα αρχίζουν». Οι Γαλαζοκίτρινοι χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους σε αυτή τη δύσκολη φάση που διανύουν και το μήνυμα αυτό, έχει σκοπό να ενώσει κόσμο-ομάδα-διοίκηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αναλυτικά το μήνυμα ΑΠΟΕΛ:

«Το αποτέλεσμα στον αγώνα της Ιρλανδίας, δεν ήταν αυτό που όλοι θέλαμε. Πικράναμε τον κόσμο μας που ακολούθησε την ομάδα σε ένα προορισμό που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά. 700 ΑΠΟΕΛίστες που δεν σταμάτησαν λεπτό και έκαναν το Δουβλίνο, να τους υποκλιθεί. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, το Conference League τώρα αρχίζει. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει. Έχουμε ενώπιον μας, νέες προκλήσεις ξεκινώντας από το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ. Πάμε στο ΓΣΠ και ζητούμε από τον κόσμο να σταθεί ξανά στο πλευρό μας. Όπως σε κάθε αγώνα. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ».

Subscribe

Related articles

Σατσιάς: «Είχαμε πει ότι η ομάδα θα χρειαζόταν υπομονή»

Ο Μαρίνος Σατσιάς μίλησε για την απόλυσή του...

Μπέργκ: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε, είμαστε σε καλύτερη φόρμα»

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε...