Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι και Γουέστ Χαμ έχουν την πιο… άτακτη εξέδρα στην Premier League

Στην κορυφή της λίστας για τους οπαδούς με τις περισσότερες συλλήψεις σε αγώνες της Premier League βρίσκεται η Γουέστ Χαμ, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι να ακολουθούν.

Μπορεί η Premier League έχει κερδίσει δικαίως τον τίτλο του πιο φαντασμαγορικού πρωταθλήματος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ορισμένες κηλίδες που αμαυρώνουν το όνομά της.

Τα επεισόδια των οπαδών βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως αποδεικνύουν άλλωστε και οι 2,584 συλλήψεις που έγιναν σε ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αγγλίας και της Ουαλίας για τη σεζόν 2023-2024.

Σε ό,τι αφορά την Premier League πρωταθλήτρια στις… συλλήψεις οπαδών για την περσινή περίοδο αναδείχθηκε η Γουέστ Χαμ με 103, ενώ ακολουθούν οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι, που μετρούν από 88 συλλήψεις έκαστη. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι δυο μεγάλες του Λονδίνου.

Στην τέταρτη θέση η Άρσεναλ μετράει 85 συλλήψεις οπαδών της, ενώ η Τσέλσι ακολουθεί αρκετά πιο πίσω με 67. Σε ό,τι αφορά τους αποκλεισμούς οπαδών από γήπεδα και πάλι η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 93, ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 89 και τρίτη είναι η Μίλγουολ με 82.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική του Europa League και το πρόγραμμα

Πάρα πολλά γκολ, ανατροπές, αρκετές νίκες των γηπεδούχων,...

Στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας η Νάπολι

Η Νάπολι προκρίθηκε με άνεση στους «16»του Κυπέλλου...

O Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά την αστοχία του και η Λυών τον «εκτέλεσε» σε έξι λεπτά

Ο Ολυμπιακός είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί...