Λουτσέσκου: «Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι…»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι του στη League Phase του Europa League, καθώς η Στεάουα Βουκουρεστίου πέρασε με «διπλό» από την Τούμπα. Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το παιχνίδι και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, καθώς η καλή εμφάνιση της ομάδας του δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

«Τι να πω μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 6 μεγάλες ευκαιρίες, είχαμε 2 δοκάρια, ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, είχαμε ενέργεια, συγκέντρωση, θέληση, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κάναμε ένα λάθος και σκόραραν, όπως έγινε και στο ματς με τον Άρη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παλεύεις, να παλεύεις, να παλεύεις για να δώσουμε κάτι παραπάνω και να καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Στο πρώτο μέρος μπορεί να μην είχαμε την ένταση να πιέσουμε μπροστά, αλλά κλέβαμε μπάλες στα μισά του γηπέδου και δημιουργούσαμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο μέρος παίζαμε, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαμε το γκολ.

Αναλύοντας τα ποδοσφαιρικά στοιχεία θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς με τη Μπάνια Λούκα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε στις δηλώσεις...

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...

Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία...