Λουτσέσκου: «Είναι μια περίοδος που ό,τι κάνουμε δεν μας βγαίνει, πρέπει να συνέλθουμε»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του μετά την ήττα από τη Στεάουα και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ διανύει μια περίοδο στην οποία ό,τι και να κάνει δεν του βγαίνει.

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Στεάουα. Ο Δικέφαλος του Βορρά πλήρωσε τις πολλές χαμένες του ευκαιρίες και έμεινε με άδεια χέρια, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Βουκουρεστίου.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της Ρουμανίας μετά το τέλος της αναμέτρησης και τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι» διανύουν μια περίοδο στην οποία δεν τους βγαίνει ό,τι και να κάνουν, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να συνέλθει άμεσα.

«Έχουμε κι εμείς μερίδιο της ευθύνης, δεν θέλω να μπαίνω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Από την άλλη, η ποδοσφαιρική μου εμπειρία μου λέει ότι υπάρχουν περίοδοι που ό,τι και να κάνεις, δεν τα καταφέρνεις. Δεν βγαίνει. Οποιοδήποτε λάθος, το πληρώνεις με γκολ.

Έτσι έγινε, το ματς με την Στεάουα, μοιάζει με αυτό με τον Άρη. Τουλάχιστον ένα 1-1 στο τελευταίο 10λεπτο θα μας έδινε την ευκαιρία να έχουμε άλλη μια ηρεμία. Η πίεση στους παίκτες αυξάνεται όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο κίνδυνος αστοχίας είναι ακόμη μεγαλύτερος

Πρέπει να συνέλθουμε. Μπορούμε να πάρουμε αυτήν την ένταση του παιχνιδιού μας ως βάση επιστροφής», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός στο Digi Sport.

Subscribe

Related articles

Γενέθλια και για τον σύνδεσμο της ΑΕΛ

Γενέθλια έχει και ο σύνδεσμος της ΑΕΛ απόψε,...

Ο Τσικίνιο χάνει μάλλον το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εξαιρετικά αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής...

Ανανέωσε με την Κηφισιά μέχρι το 2027 ο Νικοπολίδης

Νέο συμβόλαιο με την Κηφισιά έως και το...