«Κόπηκε» ο Μπράουν για το ματς με τον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο παίκτης ο οποίος «κόπηκε» από την εξάδα των ξένων ενόψει του ημιτελικού με τον Άρη για το Stoiximan Super Cup.

  • Η εξάδα ξένων του ημιτελικού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Γιώργος Κούβαρης

Μετά την απόφαση του Εργκίν Αταμάν να «κοπεί» ο Τσέντι Όσμαν από την ελληνική επτάδα, έπρεπε να ακολουθήσει και ένας ακόμα ενόψει του ημιτελικού με τον Άρη.

Ο παίκτης ο οποίος θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με τους «κιτρίνους» για τον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup είναι ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν ήταν έτοιμος ακόμα προκειμένου να αγωνιστεί.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει μια φλεγμονή στο πόδι με αποτέλεσμα να χάσει πολλές προπονήσεις. Δεν πήρε μέρος ούτε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αλλά ούτε και ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για την Τουρκία όπου έδωσε τα δύο φιλικά κόντρα στη Γαλατασαράι και την Αναντολού Εφές.

Η εξάδα ξένων του ημιτελικού

Βέβαια την Παρασκευή (27/9) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη Ρόδο και μένει ανοικτό το ενδεχόμενο να προλάβει τον τελικό της Κυριακής (29/9) στην περίπτωση, φυσικά, που ο Παναθηναϊκός πάρει το εισιτήριο απέναντι στον Άρη.

Έτσι, λοιπόν, η εξάδα των ξένων που θα έχει ο Εργκίν Αταμάν στη διάθεσή του για τον ημιτελικό με τον Άρη αποτελείται από τους Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Μάριους Γκριγκόνις και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Subscribe

Related articles

Τα πιο σημαντικά του Σαββίδη πριν τον Άρη | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ΠΑΟΚ-Άρης που...

Συσκευή… αερόσακος υπόσχεται να αποτρέψει τραυματισμούς, όπως αυτόν του Ρόδρι

Μία επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ως... αερόσακος, ετοιμάζεται...

Παρολί φωτιά για τα ματς του Σαββάτου στη Super League!

Σηκώνει αυλαία η 6η αγωνιστική της Super League...