Κωστούλας στο Gazzetta: «Όνειρο! Περίμενα να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού απ’ όταν ήρθα στην Ακαδημία»

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας, από τη μικτή ζώνη του Καραϊσκάκης μετά το ματς με τον Ατρόμητο, μέσω του Gazzetta, δεν διστάζει να μιλήσει για τα όνειρά του και όσα απ’ αυτά που ήδη βλέπουν να πραγματοποιούνται με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στα 17 του χρόνια, δίχως την παραμικρή αμφιβολία, ο Χαράλαμπος Κωστούλας αποτελεί από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τον είχε περάσει βασικό στην πρεμιέρα με τον Βόλο και χθες τον είδαμε βασικό και απέναντι στον Ατρόμητο. Μόνο που το απόγευμα της Κυριακής (29/9) έπαιξε ως 11ος για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Καραϊσκάκης.

Μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0, ο νεαρός στράικερ μίλησε στο Gazzetta για όσα ονειρεύτηκε, για όσα ονειρεύεται και για όσα ήδη ζει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης ως βασικός. Πώς είναι αυτό το συναίσθημα για ένα παιδί που προέρχεται από την Ακαδημία της ομάδας;

«Εντάξει, μαγικό. Είναι ένα όνειρο! Το περίμενα πως και πως, απ’ όταν ήταν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ήταν το όνειρό μου και έγινε πραγματικότητα. Συνεχίζουμε…».

Μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, η πίεση για νίκη ήταν ακόμα μεγαλύτερα. Πώς είδες το ματς κόντρα στον Ατρόμητο;

«Ύστερα από τρία αρνητικά αποτελέσματα βρήκαμε τα πατήματά μας, πήραμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό και συνεχίζουμε. Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ δυνατά ματς με Μπράγκα και Παναθηναϊκό».

Κωστούλας

Πέντε παιδιά που έχουν παίξει στην Κ19 του Ολυμπιακού βρέθηκαν μαζί στην ίδια 11άδα, κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στην Ελλάδα. Βλέπουμε να κεφαλαιοποιείται η τεράστια επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του Champions League Νέων.

«Είναι κάτι ιδιαίτερο. Το ζητάει η ομάδα, το ζητάει κι ο κόσμος. Στην αρχή, εμείς προσπαθήσαμε να ενταχθούμε στην ομάδα και τώρα προσπαθούμε να δείξουμε τι μποούμε να κάνουμε μέσα στην ομάδα».

Την Πέμπτη (3/10), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα. Ενα πολύ σημαντικό ματς. Φαντάζεσαι να μπαίνεις και σ’ εκείνο το ματς, σ’ αυτό το γήπεδο;

«Φυσικά. Πάντα σκέφτομαι… Όταν ξαπλώνω το βράδυ κάνω όνειρα και σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί. Όποτε χρειαστεί να παίξω είμαι έτοιμος για να μπω μέσα και να κάνω τα πάντα».

Εχεις ονειρευτει και το πρώτο σου γκολ με την πρώτη ομάδα;

«Ναι, φυσικά, πολλές φορές».

Βγαίνοντας, χειροκροτήθηκες έντονα από τον κόσμο. Πώς είναι για ένα νέο παιδί να λαμβάνει τόση αγάπη από τον κόσμο;

«Η στήριξη του κόσμου είναι πάντα κάτι πολύ δυνατό για τον κάθε παίκτη. Τον βοηθάει και εγώ χαίρομαι από την πλευρά μου. Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι πως κάθε Κυριακή θέλουμε να τους κάνουμε να χαίρονται κι αυτοί».

Subscribe

Related articles

Το «θωρηκτό» Πιερό και η άμυνα από… ατσάλι!

Η ΑΕΚ βρήκε αποτελεσματικότητα με τον εκτελεστή Φράνζι...

Οι «3» έδωσαν λίγο “αλάτι και πιπέρι” χθες στον Ολυμπιακό! | Blog

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσεγγίζει στο blog του στο...

Ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική Γαλλίας!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα...

Χωρίς τον Σαρφό στο Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ

Πέραν της απουσίας του Ισάμ Τσεπάκ (λόγω καρτών),...