Κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια για το Ολντ Τράφορντ

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα πρώτα εισιτήρια για το Ολντ Τράφορντ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

CHAMPIONS LEAGUE /  /  -  (  /  )
CHAMPIONS LEAGUE / / – ( / ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από αύριο το πρωί (17/10) και μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής οι κάτοχοι των ακριβών καρτών διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι τα πρώτα εισιτήρια που έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ θα τεθούν από αύριο το πρωί σε κυκλοφορία. Τα εισιτήρια αυτά προορίζονται για τους κατόχους των ακριβών καρτών διαρκείας στα VIP και τις σουίτες της Τούμπας και κοστίζουν 41 και 120 ευρώ.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της πρώτης περιόδου πώλησης των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford για την 4η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League 2024-25, που θα διεξαχθεί στις 07.11 στην Αγγλία στις 20:00, τοπική ώρα και η οποία θα διαρκέσει από την Πέμπτη (17.10) στις 10:00 έως και την Παρασκευή 18.10 στις 18:00.

Η πρώτη περίοδος αφορά αποκλειστικά τους κατόχους πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, VIP A και Σουιτών, αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση, δηλώνοντας τον ΑΜΚΑ τους στο πεδίο «κωδικός κουπονιού» πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλαμβάνει το εισιτήριο του στο δηλωθέν email.

Για τα υπόλοιπα διαθέσιμα εισιτήρια θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση με τον τρόπο και την περίοδο διάθεσης, με προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας των υπόλοιπων θυρών.

Κατηγορία Sector Τιμές

  • Away Sector E235 41 €
  • 1st class S227 120 €

*Περίοδος Διάθεσης: Πέμπτη 17.10, 10:00 έως Παρασκευή 18.10, 18:00″ αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Subscribe

Related articles

Σε φουλ ρυθμούς ο Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό

Ο πορτιέρε Ντραγκόφσκι πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή...

Από την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες και τις τιμές...

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει ακόμα 147 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές!

Αρκετές είναι οι οφειλές της Μπαρτσελόνα για μεταγραφές...

Super Σαββατοκύριακο με ΑΕΚ και Λίβερπουλ – Τσέλσι στα κανάλια της EON!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση με εθνικά πρωαθλήματα και...