Κρίσιμη μέρα για το διοικητικό… αύριο της Ανόρθωσης

Τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο πιθανόν να έχουμε σήμερα ή τουλάχιστον ηλιαχτίδα φωτός στην άκρη του τούνελ που μέχρι τώρα το επισκίαζε το απόλυτο σκοτάδι. Η περίπτωση του Κυριάκου Πραστίτη έχει έρθει για να δώσει ελπίδα στην Ανόρθωση και στον κόσμο της και να βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο.

  • Πρόκριση και ανάσα…

Στόχος είναι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και να μπορέσει η ομάδα με νέα πρόσωπα και νέα δεδομένα να συνεχίσει. Είναι πολλά τα οικονομικά βάρη και δεν είναι εύκολο για καμία διοίκηση να ανταποκριθεί και να καταφέρει να τα βγάλει εις πέρας.

Ο Πραστίτης είναι πρόθυμος όμως να κάνει το βήμα και στην απογευματινή Εκλογική Γενική Συνέλευση (17:30) θα ζητήσει από τα μέλη δυο βδομάδες διορία για να μπορέσει να καταρτίσει συνδυασμό και να μαζέψει τα άτομα που θα αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν προκύψει και άλλο άτομο που να ενδιαφέρεται και αφού εγκριθεί από τα μέλη της Συνέλευσης.

Όλα δείχνουν ότι η διοίκηση Χατζηστεφάνου αν και έδειξε ότι είναι διατεθειμένη να παρέμενε με κάποιες διαφοροποιήσεις σε περίπτωση που δεν πρόκυπτε λύση, θα αποχωρήσει σύντομα και θα υπάρξει μία νέα διοίκηση.

Πρόκριση και ανάσα…

Το 4-1 και η νίκη πρόκριση στο κύπελλο επί του Ολυμπιακού είναι κάτι που ήθελαν και το είχαν ανάγκη στην Ανόρθωση. Βέβαια μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ η ομάδα ζορίστηκε αρκετά αλλά στο τέλος κατάφερε και βρήκε τις λύσεις και πήρε το ζητούμενο.

Στόχος πλέον είναι η αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όπου οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο. Στο ντέρμπι της Αμμοχώστου και οι δυο ομάδες θέλουν πολύ το τρίποντο και αυτή που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και αποτελεσματική θα το πάρει. Ο Οκκάς ακόμη και χθες είδε κάποιες αμυντικές αδυναμίες από την ομάδα του και κάποια λάθη που έγιναν τα οποία θα πρέπει οπωσδήποτε να μειωθούν.

Subscribe

Related articles

Φλικ: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του Γκάβι»

Πως και πως περιμένει την επιστροφή του Γκάβι...

Ο Άρης Λεμεσού καλεί τον κόσμο για να γιορτάσουν τα 94 χρόνια!

Ο Άρης Λεμεσού σήμερα κλείνει 94 χρόνια ζωής...

Οι Duran Duran… Duran του Έμερι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Μάης του ΄82 η εργατούπολη του Μπέρμιγχαμ ένιωθε δικαίως...

To μεγάλο «πρέπει» κι ένα καλό… φάρμακο ενόψει Ολυμπιακού | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την αποψινή πρεμιέρα...

Ο Λεβαδειακός «έδεσε» τον Λιάγκα μέχρι το καλοκαίρι του 2028

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του...

Η Super League έδωσε το «οκ» για αλλαγή ώρας στο Λεβαδειακός

Με επίσημη ενημέρωση η Super League γνωστοποίησε την...