Κουέστα: «Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα»

Ο Χουλιάν Κουέστα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά και παράλληλα ο Άρης πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ζει ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά σ’ ένα μοναδικό συναίσθημα ζωής και μιλώντας στα κανάλια Novasports ρωτήθηκε αρχικά για τη νίκη της ομάδας του είπε ότι… «είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια και για μένα». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γέννηση του δεύτερου παιδιού του. «Είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες γιατί έγινα και πάλι πατέρας. Η σύζυγός μου έβλεπε το παιχνίδι από την κλινική. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί της αλλά πάντα με στηρίζει και της ζήτησα να δει το παιχνίδι. Της έστειλα μια φωτογραφία με την μπάλα».

Εκεί εστίασε στο αγωνιστικό. «Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα μεγαλώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κάθε μέρα νιώθουμε καλύτερα από την προηγούμενη. Πιστεύουμε ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και θα τερματίσουμε ψηλά. Εάν η ομάδα είναι ενωμένη κι επειδή έχουμε την ποιότητα μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο και θα πάμε ακόμη καλύτερα», είπε και ρωτήθηκε για το τι είπε στους συμπαίκτες του μετά τη νίκη. «Τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί έκαναν καλή δουλειά αλλά αυτή η χαρά θα διαρκέσει για λίγες ώρες διότι από αύριο έχουμε δουλειά».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να αντλήσει αυτοπεποίθηση από κάθε παιχνίδι. Ήταν δύσκολο το δεύτερο ημίχρονο με τον αντίθετο άνεμο και το επίπεδο του αντιπάλου. Το ζητούμενο ήταν να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αξιοποιήσουμε την ποιότητά μας γιατί αυτή μπορεί να μας οδηγήσει στο να σκοράρουμε», απάντησε.

Σχετικά με το σουτ του Μανού Γκαρθία κι αν ο ίδιος θα τον σταματούσε είπε ότι… «ο Κοτάρσκι είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και είναι ένα πολύ δύσκολο γκολ αυτό που πέτυχε ο Μανού. Θα κρατήσω απλά το γκολ, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο». Εκεί τέθηκε η περσινή αδυναμία του Άρη ο οποίος δεν μπορούσε να χτίσει σερί νικών κι αν το ζητούμενο είναι η συνέπεια. «Οπωσδήποτε και πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες, ειδικά αυτές που είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι αντίπαλο και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι απέναντι στις ομάδες που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία. Είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί σ’ αυτά τα παιχνίδια».

Subscribe

Related articles

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Παπαπέτρου για τη φάση του Λεσόρ

Δημήτρης Κοντός και Σάνι Μπετσίροβιτς διαμαρτυρήθηκαν μετά το...