Κλήθηκαν στις εθνικές τους Άλχο, Άνταμ και Γιαμπλόνσκι

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, Νικολάι Άλχο, Μάρτιν Άνταμ και Γεβγένι Γιαμπλόνσκι κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες για τα ερχόμενα παιχνίδια του Nations League.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Stoiximan Superleague θα έχει προγραμματισμένη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και ο Αστέρας AKTOR έχει τρεις ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα για τις ερχόμενες δυο αγωνιστικές του Nations League. Ο λόγος για τον Φινλανδό δεξιό μπακ Νικολάι Άλχο, τον Ούγγρο σέντερ φορ Μάρτιν Άνταμ και τον Λευκορώσο μέσο Γεβγένι Γιαμπλόνσκι.

Η Φινλανδία που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο της League B του Nations League με την Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία (10/10, 21:45) και την Αγγλία (13/10, 19:00) στο Ελσίνκι. Για τη League A η Ουγγαρία θα υποδεχτεί την Ολλανδία στη Βουδαπέστη (11/10, 21:45) και θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία στη Ζένιτσα (14/10, 21:45), ενώ για τη League C η Λευκορωσία θα παίξει εντός έδρας με Βόρεια Ιρλανδία (12/10, 21:45) και Λουξεμβούργο (15/10, 21:45).

Εκτός των τριών διεθνείς υποχρεώσεις θα έχουν και οι νεαροί Νίκος Ζουγλής και Νίκος Γραμματικάκης, οι οποίοι κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων.

Subscribe

Related articles

Εκτός αποστολής ο Βαγιαννίδης για τη Μπάνια Λούκα

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού...

Αποσύρθηκε στα 32 του ο Ρουμπουλάκου

Ο Αλβανός αριστερός μπακ - χαφ, Σίμο Ρουμπουλάκου,...

Ο Μαρέσκα απείλησε παίκτη στο Κουβέιτ και κινδυνεύει!

Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα, καθώς τιμωρήθηκε για...

Ο Λε Νορμάν διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Πολύ σοβαρός είναι ο τραυματισμός που υπέστη στην...

Χωρίς τον κόσμο του θα πάει ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ τελικά θα...