35 C
Athens
Monday, August 11, 2025
HomeΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚηφισιά: Ο Πάνος Πρίτσας άφησε το ποδόσφαιρο στα 25 και πέταξε για...

Κηφισιά: Ο Πάνος Πρίτσας άφησε το ποδόσφαιρο στα 25 και πέταξε για μια νέα ζωή στην Αμερική!

Date:

Related stories

Η Νέα Πορεία του Πάνου Πρίτσα: Από τα Γήπεδα της Κηφισιάς στη Νομική στις ΗΠΑ

Η Σημαντική Κληρονομιά της Οικογένειας Πρίτσα στην Κηφισιά

Η ομάδα της Κηφισιάς έχει συνδεθεί στενά με την οικογένεια Πρίτσα, η οποία έχει καθορίσει την πορεία της από τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αθήνας μέχρι τις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Χρήστος Πρίτσας, ως διοικητικός ηγέτης, ανέλαβε την ομάδα όταν αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΑ και κατάφερε να την οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματικές κατηγορίες, φτάνοντας δύο φορές στη Stoiximan Super League και συμμετέχοντας τρεις φορές στη Super League 2.

Ο Πάνος Πρίτσας: Από Αρχηγός Ποδοσφαιριστής σε Νομικός Φοιτητής

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1999, ο Πάνος Πρίτσας αποτέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγό της ομάδας σε κάθε βήμα της ανόδου της. Παράλληλα με την ποδοσφαιρική του καριέρα, σπούδαζε νομική, συνδυάζοντας με επιτυχία τις δύο απαιτητικές δραστηριότητες. Μάλιστα, ήταν συνηθισμένο να παίρνει μαζί του τα βιβλία στις αποστολές, με τον «αδελφό» του, Ανδρέα Τεττέη, να τον βοηθά στις εξετάσεις.

Πριν από έναν χρόνο, σε ηλικία μόλις 25 ετών, πήρε την τολμηρή απόφαση να αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί πλήρως στη νομική επιστήμη, ξεκινώντας την πρακτική του άσκηση.

Η Στήριξη στην Κηφισιά Παρά τις Προκλήσεις

Παρά τις δυσκολίες, όπως ο υποβιβασμός της ομάδας και η αποχώρηση του γιου του από το ποδόσφαιρο, ο Χρήστος Πρίτσας δεν εγκατέλειψε την Κηφισιά. Αντιθέτως, προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις για να εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή της ομάδας στη Stoiximan Super League. Η προσπάθεια αυτή ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, ειδικά απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες όπως η Καλαμάτα, που υποστηρίζεται από τον ισχυρό μεγαλομέτοχο Γιώργο Πρασσά.

Η Συνεχής Παρουσία του Πάνου Πρίτσα στο Ζηρίνειο

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Πάνος Πρίτσας παρέμεινε κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, παρευρισκόμενος στο Ζηρίνειο και στηρίζοντας τους παίκτες υπό την καθοδήγηση του Σεμπάστιαν Λέτο. Μαζί με τον αδελφό του, Κωνσταντίνο, αποτέλεσαν τους πιο πιστούς οπαδούς της ομάδας.

Η κορύφωση ήρθε στον κρίσιμο αγώνα της Παραλίας, όπου ο Πάνος βρέθηκε στον πάγκο και πανηγύρισε με πάθος την άνοδο της ομάδας στη Stoiximan Super League, εκφράζοντας τη χαρά του σαν να αγωνιζόταν ξανά.

Η Μεταβίβαση του Τρόπαιου και η Νέα Αρχή

Ο πρώην αρχηγός της Κηφισιάς είχε την τιμή να μεταφέρει το τρόπαιο του δεύτερου πρωταθλήματος της Super League 2 στο Ζηρίνειο, παραδίδοντάς το στον πατέρα του και στον νέο αρχηγό, Αλμπέρτο Μποτία. Αυτή η στιγμή σφράγισε το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου για τον ίδιο.

Το Μελλοντικό Βήμα: Μεταπτυχιακές Σπουδές στις ΗΠΑ

Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, ο 26χρονος Πάνος Πρίτσας ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του σε νέα πεδία. Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, αναχωρεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη νομική σε πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες, έχοντας εξασφαλίσει υποτροφία. Αν και φέτος δεν θα βρίσκεται σωματικά κοντά στην ομάδα, η πνευματική του σύνδεση με την Κηφισιά παραμένει ισχυρή.

Η Τελευταία Συνάντηση με την Ομάδα της Καρδιάς του

Πριν από το μεγάλο ταξίδι του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Πάνος βρήκε την ευκαιρία να δει για τελευταία φορά από κοντά την ομάδα που υπηρέτησε με πάθος. Παρέστη στο φιλικό παιχνίδι στην Καισαριανή με τον Αστέρα AKTOR, δείχνοντας την αδιάλειπτη αγάπη του για την ποδοσφαιρική του οικογένεια.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

Related stories

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories