Κερδίζει στις άσχημες του, αλλά με ένα μεγάλο αλλά ο Απόλλων Λεμεσού

Μετά και τη χθεσινή νίκη με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στον Απόλλωνα Λεμεσού θα έχουν εμπεδώσει ότι βατό παιχνίδι δεν υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Cyprus League που τον ανέβασε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης χθες κέρδισε εντός έδρας την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 3-1.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν… ακίνδυνος, ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί λίγο μετά την έναρξη του β΄ μέρους.

Εντούτοις, οι «βυσσινί» αντέδρασαν νωρίς και έβαλαν ακόμη πιο δύσκολα στους «κυανόλευκους», οι οποίοι βλέποντας τον χρόνο να κυλάει είχαν και περαιτέρω πίεση ότι έπρεπε να ερχόταν η… λύτρωση.

Κάτι που έγινε με το πέναλτι που κέρδισε ο Μαλεκκίδης και με τον Ντορεγκαράι να του ανήκει ο τελευταίος λόγος στο παιχνίδι.

Σίγουρα, ο προπονητής, Αντριάν Γκούλα, αλλά και οι παίκτες θα έχουν εμπεδώσει με το πέρας του χθεσινού αγώνα ότι βατός αντίπαλος, παιχνίδι εύκολο, δεν υπάρχει και πως χρειάζεται καθαρό μυαλό και αγωνιστική πειθαρχία, μακριά από λάθη, για να μπορέσει ο Απόλλωνας να σταθεροποιηθεί στα θετικά αποτελέσματα.

Στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το επόμενο ντέρμπι, ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο, είναι το φαβορί, αλλά για να μπορέσει να βγάλει εις πέρας την αποστολή του με νικηφόρα αποτελέσματα, δεν θα πρέπει να έχει παρόμοια εμφάνιση με τη χθεσινή, μιας και ο κίνδυνος για… ζημιές παραμονεύει, από ομάδες που έδειξαν ότι μπορεί να πάρουν βαθμούς από το πουθενά, από εκεί που είναι αουτσάιντερ.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο «Αμμόχωστος», όπου θα φιλοξενηθεί από την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η οποία αναμένεται να έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Καμορανέζι. Ο Σλοβάκος τεχνικός του Απόλλωνα αναμένει τα νέα για την κατάσταση των Μπολί και Ντ’ Αλμέιδα.

Subscribe

Related articles

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...

Νέα μπλεξίματα για τον Ετό και εξάμηνη τιμωρία από τη FIFA

«Καμπάνα» διάρκειας έξι μηνών δέχθηκε από τη FIFA...