«Καθάρισε» νωρίς και πάτησε ξανά κορυφή η Νάπολι

Η Νάπολι δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο «Μαραντόνα» και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος επικράτησε άνετα της Μόντσα (2-0) για να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A. Λευκή ισοπαλία για Έμπολι και Φιορεντίνα.

  • «Κόλλησε» στο μηδέν η Φιορεντίνα

Η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε εξακολουθεί να… πείθει και με το παραπάνω! Οι Παρτενοπέι άφησαν πίσω τους τη λευκή ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής και δίχως καν να ιδρώσουν νίκησαν τη Μόντσα με άνεση (2-0) μέσα στο «Μαραντόνα» για να επιστρέψουν στην κορυφή της Serie A, έναν βαθμό πάνω από τους Μπιανκονέρι.

Από νωρίς «καθάρισε» η Νάπολι που άνοιξε το σκορ στο 22′ χάρη στο πανέμορφο σόλο και τελείωμα του Πολιτάνο. Στο 33′ ο Κβαρατσχέλια, που δείχνει αναγεννημένος, βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής και εκτέλεσε δίχως έλεος για το 2-0 που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, παρ’ότι οι Παρτενοπέι θα μπορούσαν να έχουν βρει κι άλλα τέρματα.

«Κόλλησε» στο μηδέν η Φιορεντίνα

Ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Έμπολι και Φιορεντίνα. Οι Βιόλα ήταν ανώτεροι, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τη λύση απέναντι στην οργανωμένη άμυνα της Έμπολι που κράτησε έως το τέλος. Κάπως έτσι μάλιστα οι γηπεδούχοι διατηρήθηκαν πιο πάνω στη βαθμολογία και την 6η θέση, με τρεις βαθμούς περισσότερους από την 11η Φιορεντίνα.

Subscribe

Related articles

Εβδομάδα Ευρώπης για τις τρείς κυπριακές ομάδες

Εβδομάδα Ευρώπης για τους τρείς εκπροσώπους της Κύπρου,...

Ευχάριστα για την Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στη δράση ο Γκάβι μετά τη διακοπή

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση...

Η δύναμη της έδρας, ένας κόουτς μαέστρος, ο killer φορ και η κορυφή: κιτρινόμαυρη! | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην επικράτηση της Ένωσης,...