Κάρλικ Τζόουνς: «Θα θυμάμαι για πάντα το Καλλιμάρμαρο, αλλά πιστεύω πως οι δικοί μας οπαδοί φωνάζουν πιο δυνατά»

Το εγκώμιο των φίλων της Παρτίζαν έπλεξε ο Κάρλικ Τζόουνς, που τόνισε όμως πως δε θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε στο Καλλιμάρμαρο, στο φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η Παρτίζαν έκανε ιδανική πρεμιέρα στην ABA Liga απέναντι στην Μπόρατς και ο Κάρλικ Τζόουνς έζησε ξανά την «καυτή» ατμόσφαιρα του Βελιγραδίου.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, μιας και η Παρτίζαν είχε υποδεχτεί σε άλλη αίθουσα την ΑΕΚ και την Παρί, για παιχνίδια προετοιμασίας, όμως η Stark Arena είχε διαφορετικό vibe. «Ήταν ακόμα πιο τρελο, το απόλαυσα. Καθόμασταν στον πάγκο στην τελευταία περίοδο και κατάλαβα ότι δε σταμάτησαν να τραγουδάνε. Είπα στους συμπαίκτες μου ότι δε θα κουραστούμε να παίζουμε σε αυτήν την αρένα» ήταν τα λόγια του στη Mozzartsport.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί. Ο Κάρλικ Τζόουνς βρέθηκε με την Παρτίζαν στο Καλλιμάρμαρο, στην ιστορική βραδιά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός για το «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ωστόσο και πάλι έβαλε τους φίλους της Παρτίζαν ψηλότερα.

«Ήταν εξίσου εντυπωσιακό, 40.000 οπαδοί, σε ανοιχτό γήπεδο ήταν μια καινούργια εμπειρία για εμένα. Εκπληκτική στιγμή, θα το θυμάμαι πάντα αλλά ακόμα πιστεύω πως οι δικοί μας οπαδοί φωνάζουν πιο δυνατά».

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική του Europa League και το πρόγραμμα

Πάρα πολλά γκολ, ανατροπές, αρκετές νίκες των γηπεδούχων,...

Στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας η Νάπολι

Η Νάπολι προκρίθηκε με άνεση στους «16»του Κυπέλλου...

O Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά την αστοχία του και η Λυών τον «εκτέλεσε» σε έξι λεπτά

Ο Ολυμπιακός είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί...