Κάθε 104 λεπτά βάζει τη σφραγίδα του ο Ελ Αραμπί με τον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί,, δείχνει ξανά γιατί τον θεωρούν έναν από τους κορυφαίους γκολτζήδες. Τις τελευταίες εβδομάδες, η απόδοσή του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, προσφέροντας καθοριστικές λύσεις στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

Μετρώντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε μόλις 628 αγωνιστικά λεπτά, αποδεικνύει πως παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως ο τέως άσος του Ολυμπιακού συνεισφέρει είτε με γκολ είτε με ασίστ κάθε 104 λεπτά, επιβεβαιώνοντας πως έχει βρει την ιδανική φόρμα για να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Με κάθε του συμμετοχή, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του και την εμπιστοσύνη που του δείχνει το τεχνικό επιτελείο.

Καθώς η σεζόν εξελίσσεται, η συμβολή του στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ γίνεται ακόμα πιο καθοριστική, ενώ η ακρίβεια σε καίριες στιγμές του αγώνα τον αναδεικνύουν σε βασικό πυλώνα της επιθετικής της γραμμής.

Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται και η ομάδα του στηρίζεται στις επιθετικές του ικανότητες για να φτάσει στους στόχους της. Η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα του Μαροκινού αποτελούν τα στοιχεία που θα καθορίσουν την επιτυχία της ομάδας στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Subscribe

Related articles

Η υπογραφή «Μαγίτο» στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει αποδειχθεί καθοριστικός για τον...

Μίστερ Κόλμαν αν δεν ήταν και ο Μπράγκα…

Για την 5η αγωνιστική της Cyprus League η...

Ο Φλικ επιστρατεύει τον Τιάγκο στο προπονητικό του επιτελείο

Στο προπονητικό επιτελείο του Χάνσι Φλικ στην Μπαρτσελόνα...