«Θύελλα» στην έδρα της Γουέστ Χαμ η Τσέλσι

Η Τσέλσι θύμισε κάτι από… πραγματική Τσέλσι και με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση διέλυσε με εκτός έδρας τριάρα (3-0) τη Γουέστ Χαμ του βασικού Μαυροπάνου για να πλησιάσει στο -2 την κορυφή της Premier League και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Χάρισε ξανά χαμόγελα στους φίλους της η Τσέλσι, που μετά την προβληματική εμφάνιση κόντρα στην Μπόρνμουθ, έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και απέπνευσε αισιοδοξία για τη συνέχεια της αναδόμησής της. Οι Μπλε δίχως καν να… γκαζώσουν ιδιαίτερα παρουσίασαν την κορυφαία φετινή τους εικόνα και διέλυσαν με άνετη τριάρα (3-0) τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Τζάκσον που πέτυχε δύο τέρματα. Με αυτό το τρίποντο δε, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στη 2η θέση της Premier League, στο -2 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Βασικός και για 90 λεπτά αγωνίστηκε για τα Σφυριά, που μέτρησαν την τρίτη τους ήττα, ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Οι Μπλε δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πιο ιδανικό μπάσιμο στο ματς. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Τζάκσον πήρε την πάσα από τον Σάντσο και έκανε… περίπατο μέχρι την περιοχή από όπου πλάσαρε έξοχα τον Αρεολά για το 1-0. Η ομάδα του Λοπετέγκι είχε σοβαρά αμυντικά κενά και η Τσέλσι τα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Στο 18′ ο Σενεγαλέζος φορ βρέθηκε ξανά σε θέση βολής και με υπέροχο τελείωμα με το εξωτερικό διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του. Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν ο Πάλμερ αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Ο Άγγλος βέβαια βρήκε αυτό που έψαχνε με το… καλησπέρα του δεύτερου μέρους, στο 47′, όταν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την υποδειγματική κόντρα της Τσέλσι για το 3-0. Οι Μπλε διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, αλλά αυτό το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Μαρέσκα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Ανταραμπιόγιο, Φοφανά (57′ Ντισασί), Κόλγουϊλ, Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Φερνάντες (84′ Χολ), Πάλμερ (64΄ Ζοάο Φέλιξ), Μαντουέκε, Σάντσο (57′ Νέτο), Τζάκσον (64′ Ενκουνκού)

Subscribe

Related articles

Σάστρε: «Ήρθαμε συγκεντρωμένοι, πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ζόαν Σάστρε,...

LIVE: Άρης – Ολυμπιακός

0" :style="{display:matchInfo.events ? "block" : "none"}">{{p.min}}' {{p.min_p !=...

Άρης: Με Βέλεθ και Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Άρη για το σημερινό...

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Τα… έσπασε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός και το...