Θετική εισήγηση από τον Βρούτση για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη

STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

Stoiximan Super League: Θετική εισήγηση από τον Βρούτση για μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη
Φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό για το ματς κόντρα στον Βόλο INTIME SPORTS

Με την παρουσία οπαδών και των τεσσάρων ομάδων θα διεξαχθούν οι αγώνες Βόλος-Ολυμπιακός και Ατρόμητος-Άρης, καθώς ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έδωσε τη θετική εισήγηση για τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των “ερυθρόλευκων” και των “κίτρινων”.

“Ναι” στη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού σε Βόλο και του Άρη στο Περιστέρι για το ματς της πρεμιέρας της Stoiximan Super League κόντρα στον Ατρόμητο είπε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)

Μετά από τη θετική εισήγηση και της αστυνομίας, οι 10.000 φίλοι των “ερυθρόλευκων” και οι 400 των “κίτρινων” θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα αποφάσισε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/08/2024 και ώρα 20:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/08/2024 και ώρα 20:30, στο Δ.Γ. Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Subscribe

Related articles

Προκρίθηκαν με πεντάρες Άρσεναλ και Λίβερπουλ στον 4ο γύρο του League Cup

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπόλτον, την...

Όρθια στο «Ολντ Τράφορντ» η Τβέντε, τριάρα και άνετος «σεφτές» για τη Λάτσιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να...