Η Φενέρ δεν στέλνει παίκτες στην Εθνική Τουρκίας λόγω της χειρονομίας του Αταμάν!

Η χειρονομία του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Γαλατάσαραϊ προκάλεσε σάλο στην Τουρκία αφού η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι δεν θα στείλει παίκτες στην Εθνική όσο είναι προπονητής ο κόουτς των «πράσινων»!

Ο Εργκίν Αταμάν απολογήθηκε για την κίνησή του να δείξει με τα δάχτυλά του το πρόσφατο 3-1 της Γαλατάσαραϊ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε ωστόσο η χειρονομία του κόουτς των «πράσινων» που εκτελεί παράλληλα χρέη ομοσπονδιακού προπονητή της Τουρκίας προκάλεσε σάλο στη γειτονική χώρα!

Η Φενέρμπαχτσε, με επίσημη ανακοίνωσή της, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να στείλει παίκτες της στην Εθνική Τουρκίας όσο είναι προπονητής ο Αταμάν!

«Η συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή στις 24 Σεπτεμβρίου, μετά τον αγώνα του συλλόγου στον οποίο εργάζεται, είναι γνωστή σε όλους. Αυτός ο άνθρωπος έχει αποδείξει τον χαρακτήρα του και η στάση του είναι εντελώς αντίθετη σε σχέση με το κύρος και την αξιοπρέπεια που πρέπει να χαρακτηρίζει τον προπονητή της Εθνικής Τουρκίας.

Η Εθνική είναι η ομάδα μας. Κάθε άνθρωπος που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να γνωρίζει τα δεδομένα και να είναι υπεύθυνος με τη συμπεριφορά του. Αυτή η ενέργεια αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε, προς το κύρος του προπονητή της Εθνικής Τουρκίας, ακόμη και προς τη χώρα μας. Αγνοούμε τη συγγνώμη του! Αυτό το άτομο ξεπέρασε τα όριά του. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι αποφασίσαμε να μην στείλουμε αθλητές στην Εθνική Ανδρών κατά τη διάρκεια της θητείας του στη θέση αυτή, η οποία απαιτεί απαραίτητες ιδιότητες όπως σεβασμός και αμεροληψία».

Subscribe

Related articles

H μάχη της Ελλάδας ξεκινάει από την Πόλη! | Blog

Ο Ανδρέας Δημάτος γράφει για την ευρωπαϊκή σεζόν...

Έτοιμοι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα για το ντέρμπι!

Επιστροφές για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ ενόψει...

Επίσημος ο επαναπατρισμός του Σιόβα για τη Λαμία

Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα,...

Ενοχλήσεις ο Μαξ και ατομικό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ,...

Ο Μποάκι ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον Άρη Λεμεσού

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον αμυντικό...

Έφτασε στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε πριν από λίγη ώρα στη Γαλλία,...

Μπαρτζώκας: «Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν»

Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε ένα αφιέρωμα όπου παρουσιάζει τις ομάδες...