Η Σίτι βλέπει στο πρόσωπο του Αμορίμ τον αντικαταστάτη του Γκουαρδιόλα, εάν ο Καταλανός αποχωρήσει

Το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ έχει μπει στη λίστα των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι ως αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα, εάν ο Καταλανός τεχνικός αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και όλα μένουν «ανοιχτά», ενώ το συμβόλαιό του με τους Citizens λήγει το καλοκαίρι του 2025, με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.

Μόλις χθες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Telegraph», ο Γκουαρδιόλα φαίνεται πως βλέπει με θετική ματιά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Πάντως, ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό, ενώ μόλις μερικά 24ωρα πριν ο Γκουαρδιόλα φημολογούνταν ακόμη και για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Παρ’ όλα αυτά, η Σίτι πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που ο Καταλανός προπονητής αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η «Guardian», οι Citizens «γλυκοκοιτάζουν» τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του οποίου το συμβόλαιο με τους Δράκους λήγει τον Ιούνιο του 2026.

— mcfc lads (@mcfc_lads) October 15, 2024

Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Σίτι ανακοίνωσε πως ο Ούγκο Βιάνα θα είναι ο νέος της αθλητικός διευθυντής και θα αναλάβει χρέη από το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Ο Βιάνα είχε συνεργαστεί με τον Αμορίμ στην Σπόρτινγκ, στην οποία βρισκόταν από το 2018 ως διευθυντής ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμορίμ ακουγόταν και για την Λίβερπουλ την περασμένη άνοιξη, προτού ο Άρνε Σλοτ υπογράψει τελικά με τους Reds.

Subscribe

Related articles

«Έρχεται ο γίγαντας Ολυμπιακός»

To πρώτο βήμα για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στους...

Ο Οφρυδόπουλος πήρε τα «ηνία» των Χανίων

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου...

Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντέιβις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις...

Σε φουλ ρυθμούς ο Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό

Ο πορτιέρε Ντραγκόφσκι πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή...