Η προσοχή στα δυο μέτωπα της Τετάρτης στον Απόλλωνα Λεμεσού

Στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Απόλλωνα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Οθέλλο στο Κύπελλο, αφήνοντας πίσω τους το ισόπαλο ντέρμπι με τον Άρη Λεμεσού.

Πίσω τους άφησαν στον Απόλλωνα το ισόπαλο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Cyprus League και έχουν γυρίσει βλέμμα και σκέφτονται το παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

Συνάμα, αυτή τη μέρα (25 Σεπτεμβρίου) είναι και η εκδίκαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για το αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League, μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Πρώτα ο Απόλλωνας να κερδίσει στο Δασάκι τον Οθέλλο Αθηαίνου, ώρα έναρξης του μονού αγώνα κυπέλλου της α΄ φάσης 18:00, ενώ ακολούθως θα αναμένει την ανάρτηση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή που θα αφορά τις παραπομπές της 3ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Ήδη, όπως έχουν τοποθετηθεί τις προηγούμενες μέρες αξιωματούχοι του Απόλλωνα, αναμένουν πως η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα είναι η κατακύρωση του αγώνα υπέρ τους.

Subscribe

Related articles

Χαμός και στο Καρπενήσι για τα τρόπαια του Ολυμπιακού (pics)

Αρκετός κόσμος και στο Καρπενήσι όπου υποδέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι»...

Oι δύο Γκαρθία και η πέτρα που κυλάει…

Γενάρη του ΄22, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθούσε να...

Δίπλα στον Πατρινό η Παναχαϊκή

Ο Θέμης Πατρινός τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της...

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο βαθμολογικό | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος εξηγεί γιατί ο «δικέφαλος του...

Σπιλέφσκι: «Είναι απίστευτο πόσο εύκολα περνά ο καιρός»

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι συμπλήρωσε 200 ματς στον πάγκο...