Η ξεχωριστή ανάρτηση του Ορτα από τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Αντρέ Ορτα μοιράστηκε στο διαδίκτυο την πανηγυρική τοιχογραφία για την κατάκτηση του Conference League που υπάρχει στο φαληρικό γήπεδο και στην οποία «πρωταγωνιστεί».

Σε γνώριμα μέρη βρίσκεται ο Αντρέ Ορτα, καθώς ως παίκτης της Μπράγκα θα αντιμετωπίσει αύριο (3/10) τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ως γνωστόν ο Πορτογάλος χαφ έπαιζε πέρσι στους «ερυθρόλευκους» και πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League, σε μία βραδιά που η ομάδα «έγραψε» ιστορία.

Λόγω της παρουσίας του στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα αλλά και της προπόνησης της ομάδας του στο φαληρικό γήπεδο, ο 27χρονος βρέθηκε ξανά στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και το βλέμμα του έπεσε και μάλλον εύλογα στην τοιχογραφία που βρίσκεται εκεί και αποτυπώνει τους πανηγυρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τότε συμπαικτών του από τη νύχτα της 29ης Μαϊου, αμέσως μόλις πήραν την κούπα.

Μεταξύ άλλων «πρωταγωνιστεί» και εκείνος (σ.σ. κάτω αριστερά όπως κοιτάτε) και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία της στον λογαριασμό του στα social media.

φδφδ

Subscribe

Related articles

Τρομερό κοντρόλ του Σέσκο και εκτέλεση για το 1-0 της Λειψίας

Ο Σέσκο με φανταστικό κοντρόλ και εκτέλεση έβαλε...

Ο Ακτούρκογλου νίκησε τον Όμπλακ για το 1-0 της Μπενφίκα

Η Μπενφίκα αιφνιδίασε την Ατλέτικο Μαδρίτης και προηγήθηκε...

Aπίστευτος Τζόλης, τι γκολάρα έβαλε!

Ο Χρήστος Τζόλης άνοιξε με μία πλασεδάρα το...

«Τρελή» νίκη της Φέγενορντ, τριάρα της Αταλάντα

Σε ένα ματς με δύο αυτογκόλ και δύο...