Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον εφιάλτη σε πάρτι τεσσάρας!

Η Μπόχουμ φρόντισε να αγχώσει τη Ντόρτμουντ όταν προηγήθηκε με 0-2, όμως με τη δύναμη του Βεστφάλεν οι γηπεδούχοι σκόραραν τέσσερα γκολ κι έφτασαν σε τεσσάρα ανατροπής (4-2).

Ούτε η… φοβέρα του 0-2 στο πρώτο 20λεπτο δεν αρκούσε για να ταράξει τη Ντόρτμουντ. Με τον κόσμο στο πλευρό τους άλλωστε οι Βεστφαλοί έχουν αποδείξει διαχρονικά πως είναι άλλο «θηρίο», με τελευταίο παράδειγμα την παράσταση που ακολούθησε στο δεύτερο μέρος απέναντι στη Μπόχουμ. Πατώντας γκάζι και με τέσσερα γκολ η Ντόρτμουντ μετέτρεψε τον εφιάλτη σε πάρτι και με το τελικό 4-2 πλησίασε την πρωτοπόρο Μπάγερν στο -2 αλλά με ματς περισσότερο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές μέσα σε πέντε λεπτά (16΄- 21΄) με σκόρερ τους Μπερό και Ντε Βιτ και να λαβώσουν βαθιά τους Βεστφαλούς, οι οποίοι ωστόσο δεν παρέδωσαν τα όπλα. Στο 44΄ο Γκιρασί με κεφαλιά έβαλε τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι και η ισοφάριση έφτασε από το σημείο του πέναλτι στο 62΄με εύστοχη εκτέλεση του Τσαν.

Στο 75΄ο Γκιρασί πήρε και πάλι το όπλο του για να εκτελέσει στο τετ-α-τετ για την ανατροπή, η οποία «κλείδωσε» έξι λεπτά αργότερα με τον Ενμέτσα που εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη αντίδραση του αντίπαλου γκολκίπερ. Το δοκάρι μάλιστα απέτρεψε το πέμπτο γκολ της Ντόρτμουντ σε προσπάθεια του Τσαν, με το 4-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Subscribe

Related articles

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον Γιαζίτσι για να κλείσει και τυπικά

Ο έμπειρος και διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται επί ελληνικού...

Απτόητη η Μαγιόρκα, πάτησε τετράδα στη La Liga!

Η Μαγιόρκα δραπέτευσε με το «διπλό» από την...

Ο Μπαρκολά υπέγραψε με ντοπιέτα το τρίποντο της Παρί

Ο Μπαρκολά έδωσε συνέχεια στη δαιμονιώδη του φόρμα...

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στο περιθώριο της...

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κατάλαβαν ότι το League Phase είναι… άλλη φάση | Blog

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τις πρώτες αναμετρήσεις...