Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με Γιανέφσκι

Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διάδοχος του Χριστόδουλου Χριστοδούλου στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Σκοπιανό.

Στο πρόσωπο του Τσεντομίρ Γιανέφσκι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Χριστόδουλου Χριστοδούλου οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta Cyprus.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή από τα Σκόπια, με την ολοκλήρωσή της να αποτελεί θέμα διαδικαστικών λεπτομερειών.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την σύναψη κατ’ αρχήν συμφωνίας με τον προπονητή Cedomir Janevski.

Ο κ. Janevski, με μεγάλη εμπειρία στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, έχει περάσει ως προπονητής, μεταξύ άλλων από ΕΝΠ, Εθνικό Άχνας, Vardar, Waasland-Beveren, Ολυμπιακό Λευκωσίας ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΛ Λεμεσού.

Έχει καταφέρει να οδηγήσει την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Η τελική συμφωνία θα επισημοποιηθεί με την ολοκλήρωση των διαδικαστικών λεπτομερειών. Εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για μια επιτυχημένη συνεργασία και ευχόμαστε στον κ. Janevski κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα.

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Subscribe

Related articles

Τι πάει λάθος με τον Λάσα Ντβάλι στον ΑΠΟΕΛ;

Από βασικός πυλώνας της άμυνας του ΑΠΟΕΛ οδηγώντας...

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» πριν το τέλος του 2024

Η αντιπρόεδος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να...

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Φλικ: Νοκ-άουτ και ο Φεράν Τόρες

Ο Φεράν Τόρες τραυματίστηκε απέναντι στην Αλαβές και...

Τέλος ο Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Κλοντ Μακελελέ εντός της ημέρας θα αποτελέσει...