Η Μόνακο γλίτωσε στο 90+9′ από τη γκέλα, επέστρεψε στις νίκες η Λιλ

Η Μονακό γλίτωσε από τη γκέλα με την Μονπελιέ για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 μετά την ανατροπή στο 90+9′ (2-1) χάρη στο τέρμα του Καμαρά. Επιστροφή στις νίκες για τη Λιλ μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

  • Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Λιλ, «κόλλησαν» Λανς και Νις

Παραλίγο γκέλα για τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, αφού οι Μονεγάσκοι τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην αντίσταση της Μονπελιέ την οποία τελικά έκαμψαν στις καθυστερήσεις. Η Μονπελιέ μάλιστα είχε προηγηθεί στο 16′ με τον Ενζινγκουλά, προτού η Μονακό απαντήσει με το ιδανικό τελείωμα του Μπαλογκάν στο 32ο λεπτό. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, κυρίως στο δεύτερο μέρος για να λυτρωθούν τελικά από το γκολ του Καμαρά στο 90+9′, επτά λεπτά μετά την αποβολή του Κουλιμπαλί για τους φιλοξενούμενους. Η ανατροπή με το τελικό 2-1, έφερε την Μονακό ξανά σε ισοβαθμία με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή τη Ligue 1.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Λιλ, «κόλλησαν» Λανς και Νις

Η Χάβρη δεν κατόρθωσε να κρατήσει στα… ρηχά τον Τζόναθαν Ντέιβιντ, ο οποίος με το χατ-τρικ που σημείωσε χάρισε την εκτός έδρας νίκη για τη Λιλ με 3-0. Ο Καναδός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 23′ με κοντινή προβολή, ενώ με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της Λιλ δώδεκα λεπτά μετά. Ο Ντέιβιντ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 79′ με κεφαλιά, ενώ η Λιλ έχασε και πέναλτι στο 90+5′. Έτσι, η ομάδα του Μπρουνό Ζενεσιό επέστρεψε στις νίκες και με 10 βαθμούς είναι στην 4η θέση, ενώ την Τετάρτη (02/10) φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Στο άλλο ματς, Λανς και Νις έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν (20-14 οι τελικές), οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποιο τέρμα στην αναμέτρηση. Από το 84′ η Λανς αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ζαρουρί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην 4η θέση η Λανς, με τη Νις να την ακολουθεί έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους (8).

Subscribe

Related articles

Και τώρα οι δύο τους στο «φουλ» της ανετοιμότητας! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τους δύο ημιελικούς του...

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε και την πιο ποιοτική ομάδα του κόσμου»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού, Νίκου Παπαδόπουλου,...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...