Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που επικράτησε στην έδρα της επί της Ράντινκ Μπιτζελίνα με 2-0 παίρνοντας την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες προτού αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League (03/10, 22:00), η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε με 2-0 τη Ράντινκ Μπιτζελίνα.

Η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» είχε την μπάλα στα πόδια της και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 25′ με το γκολ του Κβρζιτς. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Μπόρατς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ερέρα κάνοντας το 2-0. Το σκορ δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Μπόρατς να κρατάει το υπέρ της αποτέλεσμα, αλλά και ανέπαφη την εστία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η η ομάδα του Ζίζοβιτς έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στη Βοσνία με μόλις δύο γκολ παθητικό σε έξι αναμετρήσεις.

Μπόρατς (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα (68′ Τζάγιτς) (67′ Σούμπιτς), Γκράχοβατς (46′ Πίχλερ), Χρέλια (73′ Μπάιντε), Σρέκοβιτς (57′ Νικολόφ), Σάβιτς, Κάβιτς, Μάρτσετιτς

Subscribe

Related articles

Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα...

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι ‘πονάει’»

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε το τι...

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Παπαπέτρου για τη φάση του Λεσόρ

Δημήτρης Κοντός και Σάνι Μπετσίροβιτς διαμαρτυρήθηκαν μετά το...