«Η Μάλαγα περιμένει το πράσινο φως του Παναθηναϊκού για τον Μπαλτσερόφσκι»

Η περίπτωση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι ήλθε εκ νέου στο προσκήνιο για τη Μάλαγα αφού ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Ίβηρες περιμένουν το πράσινο φως του Παναθηναϊκού AKTOR για τον Πολωνό σέντερ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν βγει στην αγορά για ψηλό.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό AKTOR με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό ενώ η περίπτωση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι έχει συνδεθεί με την Ουνικάχα Μάλαγα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ισπανική λίγκα.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του κλαμπ, Νιέτο Λόπες δήλωσε πρόσφατα πως ο Μπαλτσερόφσκι, σε περίπτωση που φύγει από τον Παναθηναϊκό, θα πάει στην κάτοχο του Basketball Champions League.

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της Opinión de Málaga αναφέρει ότι η Μάλαγα περιμένει τον Μπαλτσερόφσκι, εξηγώντας πως: «ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει το πράσινο φως για την αποχώρησή του. Το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα ψάχνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του είναι καλό σημάδι. Ο προπονητής της Ουνικάχα, Ίμπον Ναβάρο έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες τον Μπαλτσερόφσκι ως τον ιδανικό υποψήφιο για να γεμίσει τη γραμμή ψηλών τη νέα σεζόν. Στη Μάλαγα υπάρχει αισιοδοξία ότι το ζήτημα μπορεί να ολοκληρωθεί σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τον παίκτη και το μόνο που μένει είναι η ελληνική ομάδα να του επιτρέψει να φύγει και μετά να υπογράψει στην Ουνικάχα».

Subscribe

Related articles

Με ωραίους νέους και σκόρερ τους «παλιούς»!

Παίζοντας με επτά αλλαγές συγκριτικά με το ματς...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος...

Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι...

«Ρεβάνς» και μεγάλο τρίποντο για τον Παναιτωλικό!

Ματς - καρμπόν σαν του Κυπέλλου αλλά... από...

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Αντβέρπ – Μπέερσχοτ λόγω ρίψης καπνογόνων

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι της Αμβέρσας...