Η Κόμο εξαφάνισε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την «παρθενική» της νίκη

Η Κόμο ήταν… χάρμα οφθαλμών, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Αταλάντα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Serie A μετά από 21 χρόνια, φεύγοντας από το Μπέργκαμο με το υπέρ της 3-2. Τρία γκολ σε δώδεκα λεπτά για την ομάδα του Φάμπρεγκας.

Την «παρθενική» της νίκη στη Serie A πέτυχε η Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από το Μπέργκαμο και την έδρα της Αταλάντα για την 5η αγωνιστική φεύγοντας με το τελικό 3-2. Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί χθες (23/09), αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας και τελικά οι νεοφώτιστοι πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από 21 χρόνια.

Οι Μπεργκαμάσκι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με το πολύ ωραίο γκολ του Τζαπακόστα, όμως η συνέχεια ανήκε στο σύνολο του Φάμπρεγκας. Πολύ πιο ουσιαστική η Κόμο που απειλούσε με ισοφάριση από το πρώτο μέρος, χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, η Κόμο… άστραψε και βρόντηξε πετυχαίνοντας την ανατροπή με τρία γκολ μέσα σε δώδεκα λεπτά. Αρχικά, ο Στρεφάτσα έκανε το 1-1 στο 46′ με υπέροχο τελείωμα μετά την ασίστ του Κουτρόνε με τακουνάκι, ενώ οκτώ λεπτά μετά ο Κολάσινατς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από την κόντρα στο σουτ του Πας. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» ξανά στο 58′ με τον Φαντέλα να κάνει… σμπαράλια την άμυνα της Αταλάντα για το 3-1 των νεοφώτιστων. Ανήμπορη να αντιδράσει η ομάδα του Γκασπερίνι, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με πέναλτι του Λούκμαν στις καθυστερήσεις και έφυγε από τον αγώνα με άδεια χέρια.

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...

Ξεκάθαρη η διοίκηση στον ΑΠΟΕΛ, προειδοποιεί

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αλλά...