Η «θερμή» χειραψία Μπαρτζώκα με Αλβέρτη πριν την αναχώρηση για Ρόδο

Γιώργος Μπαρτζώκας και Φραγκίσκος Αλβέρτης συναντήθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν την αναχώρηση των αποστολών με προορισμό τη Ρόδο για το Super Cup.

Το Super Cup της Ρόδου (28-29/9) βρίσκεται προ των πυλών, με τις ομάδες να αναχωρούν ταυτόχρονα (πλην του Άρη που ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη) με προορισμό το νησί των ιπποτών.

Και φυσικά είχαμε τη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί όπου συναντήθηκαν και τα είπαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο κόουτς των Πειραιωτών αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον Αλβέρτη, που αποτελεί από φέτος τον European Ambassador του Παναθηναϊκού.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η υπόλοιπη αποστολή των «πρασίνων» δεν είχε φτάσει στο αεροδρόμιο, όπου υπήρξαν φυσικά και άλλες συναντήσεις μεταξύ φίλων. Όπως αυτήν του Τζορτζ Πάπας με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας ομογενής ταξιδεύει με τα χρώματα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου (20:45, Live στο Gazzetta) και είχε φυσικά τετ α τετ τόσο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όσο και με τον καλό του φίλο, Τόμας Γουόκαπ.

1

Subscribe

Related articles

Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο στόπερ, Γουίλιαμ Κλάους, ο Ηρακλής

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γουίλιαμ Κλάους,...

Ποντένσε: «Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη απόφαση μου»

Συνέντευξη στην πορτογαλική «A Bola» παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε.Ο...

Οι κλήσεις της Εθνικής Κύπρου Κ17

Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τις κλήσεις για Εθνική ομάδα...