Η επιστροφή του Κάρμο, ο Ολιβέιρα και ο Ρέτσος

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο (20:00) στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική της Super League, λίγες μέρες πριν το πρώτο σπουδαίο ματς για τη League Phase του Europa League απέναντι στη Λιόν.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους κίτρινους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

  • Διαβάστε επίσης: Μια «ασπιρίνη» αξίας 130 εκατ. ευρώ!

Ο Βάσκος τεχνικός σκοπεύει να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό τουλάχιστον, ενώ περιμένει να δει και σε τι κατάσταση είναι και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είναι εκτός εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο Μεντιλίμπαρ περιμένει την επιστροφή του Έλληνα στόπερ για τη δύσκολη πεντάδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι τη διακοπή και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Άρη κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα.

Από εκεί και πέρα, εφόσον είναι έτοιμος θα είναι στην αποστολή, όχι όμως και στην ενδεκάδα. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Μεντιλίμπαρ θέλει να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και με αγωνιστικό ρυθμό.

Όσον αφορά την ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ο Βάσκος προπονητής φαίνεται πως θα κάνει δύο αλλαγές συγκριτικά με το ματς της περασμένης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη και το 0-0 με τον Παναιτωλικό. Αυτές θα είναι η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο στο αρχικό σχήμα μετά το τελικό του Conference League, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πιρόλα, ενώ ο Ολιβέιρα θα πάρει τη θέση του Στάμενιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Τσικίνιο θα αγωνιστεί στο πλευρό του Σαντιάγκο Έσε στη μεσαία γραμμή.

Ολυμπιακός: Η ενεργοποίηση του Ολιβέιρα

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από αυτές τις δύο αλλαγές, ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με τον Τζολάκη στο τέρμα, τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, ενώ στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσικίνιο, Έσε και σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο ο Ολιβέιρα. Η τριάδα της επίθεσης δεν θα χαλάσει, αφού ο Ζέλσον Μαρτίνς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ο Βέλντε στο αριστερό και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Subscribe

Related articles

Μαζί στο Γουέστ Χαμ οι Μπόελι και Εγκμπάλι

Το «παρών» στο «London Stadium» για να παρακολουθήσουν...

Βασικός ο Μαυροπάνος στο Γουέστ Χαμ

Στην αρχική ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ βρίσκεται ο...

Πιο επικίνδυνη η… στροφή στο Βόλο | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τον σημερινό αγώνα του...