Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ θα διεκδικήσει το πρώτο του τρίποντο στη League Phase του Europa League στην Τούμπα κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00). Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στην έδρα των Θεσσαλονικιών έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική σύνθεση των γηπεδούχων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη. Για την ακρίβεια ο Σάστρε πήρε τη θέση του Ότο δεξιά, Οζντόεφ Καμαρά αντικατέστησαν Σβαμπ – Μπακαγιόκο, ο Ντεσπόντοφ αντικατέστησε τον Ζίφκοβιτς στα δεξιά και ο Τσάλοφ προτιμήθηκε αντί του Τισουντάλι στην κορυφή.

Οι Ασπρόμαυροι θα παραταχθούν σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι στην εστία, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα μπροστά του. Δίδυμο στα χαφ ΟζντόεφΚαμαρά και οι Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Τσάλοφ.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

Πάγκος: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μπακαγιόκο, Ζίφκοβιτς, Ότο, Σβαμπ, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε

#Starting11 Our starting 11 against FCSB at Toumba stadium #PreGame #PamePAOKARA #PAOKFCSB #UEL #OurWay #VaragonsConstructions@EuropaLeague pic.twitter.com/A2xk28SKad

— PAOK FC (@PAOK_FC) October 3, 2024

Subscribe

Related articles

Με γκολάρα ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τη Λουγκάνο

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος με ένα τρομερό γκολ στο...

Τρελό ημίχρονο στο Πόρτο – Γιουνάιτεντ, οι Πορτογάλοι επέστρεψαν από το 0-2

Καταιγισμός από γκολ στο ημίχρονο στο «Ντραγκάο», με...

Καρβαλιάλ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν άξιος νικητής»

Η Μπράγκα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και...