Η εκδοχή με τη δεξιά πλευρά με Ροντινέι και Κοστίνια στον Ολυμπιακό απέναντι στη Λιόν

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών θα ανακοινώσει αποστολή για τον Ολυμπιακό και τον αγώνα του στη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης και ήδη εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την 11άδα του.

Για τον Μεντιλίμπαρ έχουν μαζευτεί ορισμένα αγωνιστικά ζητήματα πριν τον αγώνα με τη Λιόν. Δεν είναι μόνο ότι θα λείπει ο Ζέλσον αλλά είναι και το level ετοιμότητας παικτών όπως οι Ρέτσος και Μασούρας. Για τον Μασούρα πάντως είναι πολύ δύσκολο το να είναι στους εκλεκτούς του Βάσκου και το πιθανότερο είναι να τεθεί off.

Σε αυτή τη φάση υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με μία εκ των δύο θέσεων στα άκρα της επίθεσης για το Λιόν – Ολυμπιακός. Εκεί όπου ανάμεσα στα άλλα το τεχνικό επιτελείο έχει εξετάσει την εκδοχή να έχει στη δεξιά πλευρά τον Κοστίνια πίσω και τον Ροντινέι μπροστά του. Ο Ροντινέι άλλωστε έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε ρόλο ακραίου επιθετικού. Γενικά το αρχικό σχήμα των Ερυθρόλευκων θα έχει αλλαγές αναφορικά με την 11άδα που παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Βάσκος κόουτς των Πειραιωτών πάντως αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα στη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα αναχωρήσει μετά η ομάδα για τη Λιόν και για βρεθεί εκεί για την αναμέτρηση της Πέμπτης στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa (22.00).

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...

Ξεκάθαρη η διοίκηση στον ΑΠΟΕΛ, προειδοποιεί

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αλλά...