Η γενναία Μπολόνια των δέκα παικτών «λύγισε» στο 90′ απέναντι στην Αταλάντα

Δύο πανέμορφα γκολ υπέγραψαν το 1-1 ανάμεσα σε Μπολόνια και Αταλάντα για την 6η αγωνιστική της Serie A. Λίγα λεπτά μακριά από το πρώτο της τρίποντο βρέθηκε η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη που δέχθηκε την ισοφάριση στο 90′.

Ούτε και σε αυτή την αγωνιστική κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη, παρότι άντεξαν για 90′, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 52ο λεπτό. Κάστρο και Σάμαρτζιτς έβαλαν δύο υπέροχα γκολ με την αναμέτρηση να λήγει ισόπαλη 1-1. Βασικός ο Έλληνας μπακ που αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε να προσφέρει ελάχιστο θέαμα και ακόμη πιο λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με τις ομάδες θα πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στην επανάληψη, η εικόνα άλλαξε, καθώς η Μπολόνια πήρε με το «καλημέρα» το προβάδισμα χάρη στο μακρινό σουτ του Κάστρο στο 46′. Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, η Μπολόνια έμεινε με δέκα παίκτες έξι λεπτά μετά, αφού ο Λουκουμί αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Με αυτό το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Αταλάντα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε τους Ροσομπλού για να φτάσει τελικά στο πολυπόθητο γκολ με τον Σάμαρτζιτς στο 90′ «κλέβοντας» την μπουκιά από το στόμα της Μπολόνια. Το 1-1 έφερε τις δύο ομάδες στους επτά βαθμούς.

Subscribe

Related articles

Και τώρα οι δύο τους στο «φουλ» της ανετοιμότητας! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τους δύο ημιελικούς του...

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε και την πιο ποιοτική ομάδα του κόσμου»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού, Νίκου Παπαδόπουλου,...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...