Η ατάκα… Super Cup του Αταμάν και οι τρεις που έμειναν στην Αθήνα: Τι ισχύει με Σλούκα, Μπράουν, Αντετοκούνμπο εν όψει Ολυμπιακού

«Δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολλούς τραυματίες. Σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας δεν είχαμε ποτέ τη ευκαιρία να κάνουμε προπόνηση όλοι μαζί»: Τάδε έφη, ο Εργκίν Αταμάν λίγο πριν το Super Cup αντάμωμα Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός που όλοι παριστάνουν πως δεν τους ενδιαφέρει αλλά… η ψυχούλα τους το ξέρει.

Και φυσικά ο Αταμάν δεν αποτελεί εξαίρεση. Αναφέρει δημόσια τους τραυματισμούς που υπάρχουν στο ρόστερ του. Και εννοεί τον Κώστα Σλούκα, τον Λορένζο Μπράουν και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Τους τρεις που δεν πήγαν στην Τουρκία για τα φιλικά με τη Γαλατά Σαράι (24/9) και την Εφές (25/9). Εξ αυτών βεβαίως ο μόνος που δεδομένα δεν θα παίξει στο Super Cup είναι ο Αντετοκούνμπο (3 εβδομάδες εκτός με κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού).

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τα οφέλη του νέου Europa League: Πόσα είναι τα εγγυημένα έσοδα του Ολυμπιακού

Για τον Σλούκα (υποβλήθηκε σε μαγνητική γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο το Σάββατο με την Παρτιζάν) και τον Μπράουν (συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί στο πόδι του) δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ταξιδέψουν στην Ρόδο. Αν θα δοκιμάσουν να παίξουν είτε στον ημιτελικό, είτε στον τελικό με –προφανή- αντίπαλο τον Ολυμπιακό (29/9)

Subscribe

Related articles

«Καυστικός» Λουίς Ενρίκε για τη Μπαρτσελόνα του Τσάβι: «Παίζουν σαν την Εϊμπάρ»

«Φαρμακερές» ατάκες από τον Λουίς Ενρίκε στο ντοκιμαντέρ...

Πηγαίνει για sold out η OPAP Arena για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Μόνο κάποια ακριβά εισιτήρια έχουν μείνει διαθέσιμα για...

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ: «Το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις, η κατάσταση είναι γελοία»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναφορικά...

Το σχέδιο του Άρη ήταν ίδιο, αλλά η ποιότητα άλλαξε | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την εντύπωση που...