Η Ένωση Αθλητικών Μάνατζερ της Ελβετίας στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης

Ο Πανιώνιος στο πλαίσιο της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης του με τα Χανιά (1-0) στην επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από τέσσερα χρόνια, φιλοξένησε στο γήπεδο του 20 εκπροσώπους από την Ένωση Αθλητικών Μάνατζερ της Ελβετίας, παρουσιάζοντας με αυτό τον τρόπο το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης των “κυανέρυθρων”.

Η ανακοίνωση του “Ιστορικού”:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος φιλοξένησε το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο της ομάδας, την Ένωση Αθλητικών Μάνατζερ της Ελβετίας (Swiss Sports Managers Association).

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 20 εκπρόσωποι της Ένωσης Αθλητικών Μάνατζερ της Ελβετίας, και αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης του Πανιωνίου, το οποίο εστιάζει σε σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης αθλητικών σωματείων, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα.

Μέσα από τις συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων, αναδείχθηκαν νέες προοπτικές και καινοτομίες στον τομέα του αθλητικού μάνατζμεντ.

Η εκδήλωση αυτή ενίσχυσε τις σχέσεις του Πανιωνίου με τη διεθνή αθλητική κοινότητα και επιβεβαίωσε τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση και υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στον χώρο του αθλητισμού».//Π.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League μετά τη δεύτερη αγωνιστική

Επτά ομάδες κατάφεραν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους...