Ενισχύθηκε με Εσκομπάρ η Κηφισιά

kifisiafc.gr

Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιτελικού μέσου, ο οποίος τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ανδόρα και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ (όπως είναι το πλήρες όνομα του) αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις με την εμπειρία του-από τα ισπανικά πρωταθλήματα-στην επίθεση της ομάδας του Σεμπαστιάν Λέτο.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1994 στη Σαραγόσα, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα του ισπανικού συλλόγου. Με τα χρώματα της κατέγραψε συνολικά 107 συμμετοχές σε Segunda Division και Copa del Rey, με 14 γκολ και 9 ασίστ ως απολογισμό.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Κάντιθ για ενάμιση χρόνο, αγωνιζόμενος στη La Liga (12 συμμετοχές), πριν παραχωρηθεί -με τη μορφή δανεισμού- στην Οβιέδο (23 συμμετοχές στη Segunda Division).

Το 2022/23 βρέθηκε στη Ρασίνγκ Σανταντέρ (33 συμμετοχές στη Segunda Division), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ανδόρα, με την οποία είχε 13 συμμετοχές στη Segunda Division.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ έχει καταγράψει συνολικά 178 συμμετοχές με 16 γκολ και 11 ασίστ στη Segunda Division.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».//Π.

Subscribe

Related articles

Χαμός και στο Καρπενήσι για τα τρόπαια του Ολυμπιακού (pics)

Αρκετός κόσμος και στο Καρπενήσι όπου υποδέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι»...

Oι δύο Γκαρθία και η πέτρα που κυλάει…

Γενάρη του ΄22, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπαθούσε να...

Δίπλα στον Πατρινό η Παναχαϊκή

Ο Θέμης Πατρινός τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση της...

Το προβάδισμα του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο βαθμολογικό | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος εξηγεί γιατί ο «δικέφαλος του...

Σπιλέφσκι: «Είναι απίστευτο πόσο εύκολα περνά ο καιρός»

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι συμπλήρωσε 200 ματς στον πάγκο...