Εκτός αποστολής ο Βαγιαννίδης για τη Μπάνια Λούκα

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα του στη League Phase του Conference League. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (2/10) στη Βοσνία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3/10, 22:00), με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να μένει εκτός αποστολής, όπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίθετα στις επιλογές του Ουρουγουανού τεχνικού επέστρεψε ο Φίλιπ Μαξ, ο οποίος έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

H ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για την Μπάνια Λούκα της Βοσνίας όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπόρατς για την 1η αγωνιστική του League Phase του Conference League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. O Φίλιπ Μαξ συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για τη Βοσνία. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Subscribe

Related articles

Τα «θηρία» του Champions League θα ψάξουν το 2/2

Η 2η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώνεται με...

Παρέμεινε στη 16η θέση η Ελλάδα, στο… μηδέν Σκωτία κι Ελβετία

Αμετακίνητη στη βαθμολογία της UEFA η Ελλάδα μετά...

Tα 32 γκολ της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League

Καταιγισμός γκολ στην πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής...

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Champions League

Πάρα πολλά γκολ, εντυπωσιακή Μπρεστ, επιβλητικές νίκες των...