Εισαγγελική πρόταση για φυλάκιση του Μπεν Γιεντέρ για την υπόθεση βιασμού

Φυλάκιση τριών ετών πρότεινε ο Εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση του πρώην επιθετικού της Μονακό, Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.

Ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Γουισάμ Μπεν Γιεντέρ! Ο πρώην επιθετικός της Μονακό εδώ και αρκετό διάστημα αντιμετωπίζει νομικές περιπέτειες μετά από καταγγελία περί βιασμού και απόπειρας σεξουαλικής επίθεσης ενώ ήταν μεθυσμένος, με την υπόθεση να καταλήγει στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες που φέρνει στην επιφάνεια το «Foot Mercato», η πρόταση του Εισαγγελέα αφορά τη φυλάκιση του έμπειρού επιθετικού για 1,5 χρόνο, με επιπλέον 18 μήνες σε αναστολή.

Ενώ ο Γάλλος είχε προτείνει να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να αποφύγει την προφυλάκιση, το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά και οι μπελάδες… μεγάλωσαν!

Πλέον το ενδεχόμενο κάθειρξης είναι κάτι παραπάνω από ορατό για τον Μπεν Γιεντέρ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Μονακό.

Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος επιθετικός είχε παραδεχθεί πως είναι εθισμένος στο αλκοόλ, ενώ πρόσφατα ορισμένες σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν στη δική του, «ταρακουνώντας» το ποδόσφαιρο της Γαλλίας.

L’attaquant français Wissam Ben Yedder est accusé d’agression sexuelle en état d’ivresse. > https://t.co/VDGiMX19A8 pic.twitter.com/FwlhRBqpLS

— Foot Mercato (@footmercato) October 15, 2024

Subscribe

Related articles

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...

Ο Σατσιάς έχει τη λύση, ο ΑΠΟΕΛ το δίλημμα

Τα δύο γκολ και η καταπληκτική εμφάνιση του...