Δώρο γενεθλίων η νίκη της Καρμιώτισσας στο ντεμπούτο του Καμορανέζι με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Μάουρο Καμορανέζι στον πάγκο της Καρμιώτισσας επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα στα γενέθλια του Ιταλού τεχνικού.

  • Α’ ημίχρονο:
  • Β’ ημίχρονο:

Η Καρμιώτισσα υποδέχθηκε στις 19:00 στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan. Αμφότερες οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη.

Πολύ υποσχόμενη η εμφάνιση των γηπεδούχων μετά τις δηλώσεις του Μάουρο Καμορανέζι στην παρουσίαση του καθώς ανάφερε χαρακτηριστικά πως θα δούμε μια άλλη Καρμιώτισσα.

Α’ ημίχρονο:

Στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα ο Απόλλωνας είχε την κατοχή με την Καρμιώτισσα να είναι πιο κλειστή στην άμυνα, χωρίς να σημειωθεί κάποια σημαντική ευκαιρία.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν μετά το πρώτο μέρος του ημιχρόνου σιγά σιγά να κρατάνε μπάλα και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρία για γκολ.

Στο 33′ η Καρμιώτισσα άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Μαλόνε σουτάρει μέσα στην περιοχή με τον Λέουβενμπεργκ να αποκρούει, η μπάλα κοντράρει στον Γιούση και καταλήγει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά δεν πέτυχαν κάποια σημαντική φάση μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου. Παρά την κατοχή και την δημιουργία του Απόλλωνα, οι δύο ομάδες πέτυχαν από μόλις μια τελική στον στόχο με την Καρμιώτισσα να την αξιοποιεί. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ομάδα από τα Πολεμίδια να βρίσκεται μπροστά με 1-0.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανέναρξη του αγώνα, η ομάδα του Αντριάν Γκούλα αναγκάστηκε να ανέβει περισσότερο στο μισό της Καρμιώτισσας με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Μάουρο Καμορανέζι.

Ο Πόθο σε ένα κλέψιμο βρήκε ανοιχτή την άμυνα του Απόλλωνα στο 59′ και σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα πόδια του Γιούση, ο οποίος ξαναέδωσε στον Πόθο και σούταρε εύστοχα κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Λεμεσού προσπαθούσε συνεχώς να βρει το γκολ για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του αγώνα, όμως η κλειστή και πολύ καλά τοποθετημένη άμυνα της Καρμιώτισσας δεν άφηναν τους αντιπάλους να βρουν εύκολα χώρους στην περιοχή σταματώντας κάθε επίθεση τους.

Ο Ιταλός Θρύλος έκανε πράξη τα λόγια του και στο πρώτο του ματς αξιοποίησε πλήρως τις φάσεις που βρήκε παίρνοντας το τρίποντο ανεβάζοντας την Καρμιώτισσα στους 8 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λεμεσού έμεινε στους 10 βαθμούς.

Ενδεκάδες:

Καρμιώτισσα (Μάουρο Καμορανέζι): Επασί, Αντωνίου (87′ Μπάκιτς), Μαλόνε, Χότσκο, Ντούμπια (73′ Νεοφύτου), Κοβάτσεβιτς, Πόθο (73′ Βρίκκης), Γιούσης, Σίμιτς, Ντόρτζεβιτς (62′ Τσμίλανιτς), Τσουκαλάς

Απόλλων Λεμεσού (Αντριάν Γκούλα): Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Βούρος (86′ Μπαραόνα), Σελέστιν, Ντε Μάρκο (63′ Ζμέρχαλ), Ντ’ Αλμέιδα (86′ Κολ), Σπόλιαριτς, Μπόισγκαρντ (63′ Λαμ), Βάισμπεχ, Σαγκάλ (36′ Ντρόντζεκ), Ντορεγκαράι

Subscribe

Related articles

Μπαρτζώκας: «Ήταν ασεβής ο Σάρας»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 82-71 από τη...

Τέλος η αποχή των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα, επέστρεψαν στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Ρόδου ολοκλήρωσαν την αποχή...

Γκούλα: «Δεν δώσαμε το 100%, δεν αξίζαμε τη νίκη σήμερα»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα παραχώρησε δηλώσεις...

Τριάρα και συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για τη Νάπολι

Με ηγέτες τον ΜακΤόμινεϊ και τον Λουκάκου, η...